Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanţa începe selecţia profesorilor mentori

ro

06 Feb, 2012 00:00 2372 Marime text
ISJ_sediu_inspectoratul_scolar.jpgProfesorii care vor să obţină statutul de mentor îşi pot depune dosarele la Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Potrivit calendarului publicat, dosarele pot fi depuse la secretariatul ISJ de către directorii unităţilor de învăţământ, însoţite de adresă de înaintare. Acestea se depun în perioada 21 februarie - 14 martie. În perioada 15 - 20 martie vor fi anunţaţi candidaţii admişi în urma evaluării portofoliilor. Pe 21 martie,

candidaţii nemulţumiţi de rezultate au posibilitatea să depună contestaţii. Anunţarea la avizierul ISJ şi pe site-ul instituţiei a candidaturilor admise în urma rezolvării contestaţiilor se va face în data de 24 martie. Candidaţii admişi în urma evaluării portofoliilor vor susţine proba practică în perioada 1 aprilie - 31 mai. Această probă constă în susţinerea unei lecţii (activităţi didactice) pentru disciplina pe care o poate preda în concordanţă cu specializarea înscrisă pe diplomă. În perioada 1 - 10 iunie vor fi afişate rezultatele selecţiei şi a cadrelor didactice care vor fi cuprinse în corpul profesorilor mentori.

Dosarul pentru funcţia de profesor mentor pentru inserţia profesională a profesorilor trebuie să cuprindă, printre altele, adresa de înaintare, cererea de înscriere, scrisoarea de intenţie datată şi semnată, curriculum vitae redactat după modelul comun european, dar şi declaraţie pe propria răspundere a candidatului, prin care să confirme că documentele depuse la dosar îi aparţin şi că prin acestea sunt certificate activităţile desfăşurate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii