Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul Şcolar cumpără echipamente IT

ro

11 Jul, 2011 00:00 795 Marime text

ISJ.jpgInspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, în calitate de achizitor, anunţă procedura de cercetare a pieţei - studiu al pieţei pentru achiziţia „Aparaturii birotice şi echipamente IT" şi „Furnizarea de materiale publicitare" pentru proiectul POSDRU -23/2.2/G/20267 „VISE - Valorizarea Inovaţiei în Suportul Educaţional - Centre de Educaţie şi Producţie Media pentru Prevenirea Abandonului Şcolar".

Oferta se va depune personal sau prin poştă la sediul ISJ Constanţa. Documentaţia pentru ofertanţi şi informaţii suplimentare pot fi solicitate la secretariatul inspectoratului. Proiectul VISE este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2012. În cadrul contractului „Furnizare aparatură birotică şi echipamente IT", ISJ ca achiziţiona şase calculatoare de birou, 30 de laptop-uri, 24 de camere digitale, şase pachete software de prelucrare a imaginilor, o imprimantă cu jet de cerneală, un aparat fax, un videoproiector, nouă camere digitale, 180 de căşti cu microfon, şapte aparate de transmisie digitală, şapte unităţi de hard disk, şase dispozitive de citire şi inscripţionare a CD-urilor şi DVD-urilor, trei accesorii informatice şi şase aparate de înregistrare vocală. Bugetul maxim disponibil pentru achiziţionarea serviciilor menţionate este de 148.000 lei, fără TVA. Data limită de depunere a ofertelor este 19 iulie, ora 12.00. Oferta se va depune în plic sigilat şi ştampilat şi va conţine o propunere tehnică, o propunere financiară şi documente de calificare.

22.000 de lei - pentru furnizarea de materiale publicitare

În cadrul contractului „Achiziţionarea de materiale publicitare", furnizorul trebuie să realizeze 5000 de pliante şi 3000 de fluturaşi în scopul asigurării publicităţii Proiectului VISE. Bugetul maxim disponibil pentru achiziţionarea produselor menţionate este de 22.000 lei, fără TVA. Data limită până la care se depun ofertele este 15.07.2011, ora 12.00. Plicul ofertei va conţine propunerea tehnică, propunerea financiară şi documente de calificare. Obiectivul proiectului „VISE - Valorizarea Inovaţiei în Suportul Educaţional -Centre de Educaţie şi Producţie Media pentru Prevenirea Abandonului Şcolar" este promovarea si înfiinţarea de programe educaţionale inovative pentru a creşte interesul pentru educaţie şi pentru a menţine in sistemul educaţional tinerii vulnerabili la abandonul şcolar. Valoarea totală a bugetului alocat proiectului este de 1.842.796,10 lei. Proiectul se implementează timp de 36 de luni. .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii