Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dr. Capatana darama sectia de psihiatrie si face alta in locul ei

ro

29 Jul, 2009 03:01 2511 Marime text

capatana.jpgSituaţia dezastruoasă de la Secţia de Psihiatrie, exterioară Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Constanţa, a ajuns la urechile dr. Dan Căpăţână.

Este vorba despre managerul SCJU, care, după o vizită la Palazu Mare, s-a decis să ia măsuri rapid. Potrivit acestuia, va fi realizată o expertiză a construcţiei, pentru că acele corpuri de clădire sunt extrem de vechi şi nu au fost reabilitate vreodată. Unitatea funcţionează de 21 de ani la Palazu Mare, pe malul Lacului Siutghiol, iar pacienţii, asistentele şi doctorii sunt ţinuţi în condiţii inumane. Soluţia managerului SCJU este ca aceste corpuri de clădire să fie dărâmate, pe rând, şi reconstruite. Ministerul Sănătăţii a alocat 1.300.000 lei pentru reparaţiile secţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MIna 31 Jul, 2009 08:02 Foarte bine face..Acolo nu te vindeci de depresie ci te adancesti si mai rau in ea....Ca sa nu mai spun cum arata paturile, interiorul...Jos cu el! Construiti o incinta noua, curata si totul sa fie vesel, in culori pastelate!!!