Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Directorul de programe va fi suveran la CTV"

ro

28 Jul, 2009 03:38 2711 Marime text
cap_1.jpgNicolae Albu: „Bogdan (n.r. Chircorian) nu a mai fost la muncă de vreo trei sau patru săptămâni. Eu mai mult de atât nu ştiu"

Salariaţii „defunctei" televiziuni CTV şi-au primit, în sfârşit, banii.

Foştii CTV-işti au aşteptat luni de-a rândul pentru a-şi primi drepturile salariale, iar acest lucru s-a întâmplat abia la finele săptămânii trecute. După un patronat liberal care a dat bir cu fugiţii la un moment dat, CTV-ul a ajuns pe mâna fraţilor Albu, care vor să facă din Constanţa TV un combatant serios pentru TV Neptun. Neînţelegerile au fost multe după vânzarea SC CTV Media Grup SA, la fel şi nemulţumirile. S-a vorbit în diverse ocazii că fraţii Nicolae şi Petre Albu vor renunţa şi că postul TV se va întoarce sub patronajul grupului de PNL-işti care l-a înfiinţat. Însă se pare că abia acum apele încep să se liniştească la CTV. Cel mai important lucru: oamenii şi-au primit salariile. „Am plătit salariile tuturor angajaţilor, pe luna iunie, inclusiv. Am plătit şi la Fisc, pentru că nu poţi da salariile fără să plăteşti dările la stat. Ar fi infracţiune. Am dat vreo 7 miliarde şi ceva plus încă vreo cinci la impozite. Cu datoriile în plus pe care le-am găsit în urma auditului vom vedea ce vom face. Încă suntem în negocieri, şi cu terţii, şi cu creditorii, pentru a reduce din penalităţi", a declarat Nicolae Albu, unul dintre noii patroni ai CTV. Şi în ceea ce priveşte personalul s-au făcut schimbări. Au fost păstraţi numai 15 angajaţi pentru că noul patronat este de părere că înainte numărul angajaţilor era mult prea mare: „Deocamdată, la CTV a rămas un nucleu de 15 persoane şi probabil că ne vom opri la 50. Încă nu am ales un director de programe. Acum avem în vedere acest aspect. Avem deja trei opţiuni şi trebuie să alegem între aceste persoane ca să începem să lucrăm la grila de programe". Despre Bogdan Chircorian, directorul CTV nu se mai ştie nimic. Dacă imediat după tranzacţia dintre liberali şi fraţii Albu se spunea că Chircorian va rămâne la conducerea televiziunii, se pare că acum lucrurile s-au mai schimbat. „Bogdan nu a mai fost la muncă de vreo trei sau patru săptămâni. Eu mai mult de atât nu ştiu. Mai multe detalii are cu siguranţă administratorul CTV-ului, Laurenţiu Gheorghe. Probabil că a vorbit el cu Bogdan", a precizat Nicolae Albu. Acesta a mai spus că speră ca, într-o lună, o lună şi jumătate, să se reînceapă treaba la CTV. Primul pas va fi alcătuirea unei noi grile de programe care va fi una „generalistă, absolut independentă din punct de vedere politic". „Vom avea director de programe care va fi suveran", a subliniat Nicolae Albu.

{mos_ri:ctv,Nicolae Albu}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ... 30 Aug, 2009 14:45 Comic ... v-ati luat banii si tot nu va ajunge ma? Acum vreti regretele fostului patronat in scris? S-a terminat. Cine se intoarce la ctv, se intoarce ... cine nu, nu. Nu mai e loc de aberatii si vaicareli.
  • fara nume 18 Aug, 2009 09:56 DUPA SCANDALUL DIN PRESA CONSTANTEANA SI NU NUMAI, DINTRE CONSTANTINESCU SI ZIUA DE CT SI CONTRACTELE PRIN CARE MAZARE DA BANI PRESEI "O CUMPARA" PENTRU STIRI POZITIVE, SE VEDE CA E NEVOIE SI DE O TELEVIZIUNE CARE SA PREZINTE REALITATEA.... CINE STIE.. POATE SE REABILITEAZA ASTIA....
  • fara nume 15 Aug, 2009 23:00 Mai emit astia? Nu i mai vad nici pe satelit nici pe net. Cat despre antena nici nu poate fi vorba... la ce putere are emitatorul lor, cred ca se prinde doar in Tomis Nord.
  • fara nume 02 Aug, 2009 21:42 DIRECTORUL DE PROGRAME E SUVERAN PE BUCATA LUI!! MAI "FRATII ALBU" CUNE VA PUNE SA DEBITATI TAMPENIILE ASTEA?? MAI INTAI ATI SPUS CA ADUCETI "MARI SPECIALISTI" DIN AMERICA, CA FACETI CA DREGETI SI .. PAUZA. APOI, CA FACETI "TELEVIZIUNE COMERCIALA" FARA SA STITI CA IN ROMANIA NUMAI TRR-ul NU E TELEVIZIUNE COMERCIALA. ABSOLUT TOATE CELELALTE SUNT, INCLUSIV CTV-UL SI ACUM DEBITATI ALTA: CA "DIRECTORUL DE PROGRAME VA FI SUVERAN....." NUMAI PROSTII ATI SPUS. CEEA CE E MAI GRAV CA SI IN CALITATE DE PATRONI DE TELEVIZIUNE!!!! PS: din cate am auzit nici macar nu ati calcat pe acolo sa vedeti ce ati cumparat....de aia spuneati ca faceti televiziune"comerciala--- care de fapt trebuie spus: GENERALISTA!!!, fara sa stiti ce aparatura are tv-ul ce platouri si daca toate acestea permit ceea ce va propuneti sa faceti. Se vede treaba ca televiziunea asta de la inceputuri nu a avut noroc de patroni care macar sa stie ce sa faca cu ea....
  • fara nume 31 Jul, 2009 17:26 mi-e scarba
  • reporter virtual 29 Jul, 2009 21:59 sigur nu ati stat de placere, dar v-a placut... acum improscati cu venin si noroi asa cum ati facut luni de zile pe siteurile astea de a ajuns sa stie orice constantean ce situatie roz at avut voi acolo...si limbajul este ala pe care il meritati!
  • am fost, am vazut , nu mai vreau 29 Jul, 2009 09:47 am fost angajat ctv si am vazut cata prostie poate exista in mass media constanteana. imi este mila de noii patroni, care se lasa pacaliti de unii si altii care se umfla in pene ca vor face o super tv. daca numele vehiculate pana acum ca vor face parte din noua echipa de conducere sunt reale, atunci tv nu va mai avea nicio sansa. au mai fost odata si nu au facut nimic. imi pare rau. era un proiect frumos........
  • gheorghe 29 Jul, 2009 07:46 ctv-ul inca are in jur de 100 de angajati deoarece nu a fost dat afara nimeni, iar angajatii ar trebui sa primeasca in continuare bani chiar daca stau acasa pentru ca nu i-a chemat nimeni la munca dar nici nu i=-a dat nimeni afara. Cam asta ar fi situatia la ctv, asa ca nu va mai dati cu parerea aiurea, ca daca ar fi sa stam de vorba dupa ceea ce spune codul muncii salariatii ar trebui sa fie platiti si pentru ziua de 29 iulie.:)))) iar sa-si dea demisia nu pot fi fortati, nimeni nu poate face asta si daca nu exista motive sa li se desfaca contracetele de munca toti angajatii au drepturi salariale in continuare.
  • adevar 28 Jul, 2009 15:33 tara de kkt, tv de kkt
  • CTV 28 Jul, 2009 15:29 pt reporterul virtual: nimeni nu a cerut bani in plus, am incercat doar sa dezmint minciunile din articol. Nu accept sa se scrie ca am luat bani pt luna iunie atata timp cat nu este adevarat. Cat despre "pleosnite" si "ciocul mic".... controleaza-ti limbajul. Cine nu este in situatia de fata ar face bine sa se abtina de la asltfel de comentarii, ca nu am stat acasa de placere, ci pt ca asta ni s-a zis.
  • fara nume 28 Jul, 2009 13:45 numai puneti botu la toate porcariile...
  • CTV2 28 Jul, 2009 12:56 cine sunt cei 15? ca sa stim si noi carora dintre noi li s-a desfacut contractul de munca????
  • reporterul virtual 28 Jul, 2009 11:08 fratilor voi vreti bani pe care nu i-ati muncit? ciocul mic..oamenii v-au dat mai mult decat meritati! ati stat acasa ca niste pleosnite, da cu contractu de munca intact ...nici calare, nici pe jos...sa va fie rusine obrazului!
  • robert 28 Jul, 2009 08:43 lasati-l asa cum este acum , rivalizati cu Discovery.
  • valentin 28 Jul, 2009 08:01 Directorul de programe nu e "suveran" nicaieri in vreun post media. Exista un board care ia decizii. Ideal ar fi ca macar sa fie un bun profesionist. Asta ar fi un inceput bun, in caz contrar ...
  • CTV 28 Jul, 2009 00:43 „Am plătit salariile tuturor angajaţilor, pe luna iunie, inclusiv." Serios ? La noi nu au ajuns decat salariile intregi pana in martie, iar pentru lunile aprilie si mai numai banii de pe cartea de munca, nu salariul intreg, care cuprindea si drepturile de autor. Si inca ceva : "Deocamdată, la CTV a rămas un nucleu de 15 persoane". Daca intr-adevar am fost concediati, ar fi trebuit sa aflam si noi, nu credeti ? Si asta chiar cu 15 zile inainte de desfacerea contractului, conform legii.