Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum ne batjocoresc oficialii Digurile lui Taran, montate dupa terminarea ploilor (galerie foto)

ro

28 Jun, 2010 03:28 1290 Marime text
cap_11.jpgChiar dacă şi-au achiziţionat trei diguri mobile nou-nouţe pentru a preveni inundaţiile în cele mai expuse zone din oraş, reprezentanţii Inspectoratului de Protecţie Civilă din cadrul Primăriei Constanţa s-au găsit să le monteze exact la momentul în care s-a oprit ploaia.

De altfel, şi ieri după amiază, la două zile de la expirarea codului, digul mobil amplasat în curtea secţiei 5 de Poliţie, era nemişcat.

Ofiţerul de serviciu de la Inspectoratul de Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" ne-a declarat că aceste diguri au fost menţinute pentru că până ieri a fost în vigoare o avertizare meteo de ploaie. Cât despre decizia de a le strânge, se pare că aceasta aparţine şefului Inspectoratului de Protecţie Civilă din cadrul primăriei, Ştefan Taran. De câteva zile încoace, de fiecare dată când am încercat să luăm legătura cu el, la telefon ne-a răspuns şoferul său.

„Se poate ca azi - mâine să le scoatem, dar asta nu depinde de noi. Noi doar le montăm, nu suntem factori de decizie", a declarat ofiţerul de serviciu de la ISU Dobrogea.

Pentru fiecare din cele trei diguri mobile, municipalitatea a plătit nu mai puţin de 100.000 de lei, cu TVA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii