Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR a pierdut un posibil post de adjunct Becheanu a rămas singur în cursa pentru funcţia de inspector-şef adjunct al ITM

ro

22 Dec, 2010 01:55 1675 Marime text
Becheanu_Marian_Becheanu_1.jpgDupă ce luni Marian Becheanu, actualul inspector-şef adjunct interimar în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă în cadrul ITM Constanţa şi Daniela Neagu, fost inspector în cadrul instituţiei, au susţinut concursul pentru ocuparea funcţiei definitive, ieri s-au afişat rezultatele. Aşa cum era de aşteptat, Marian Becheanu a obţinut 81 de puncte la proba scrisă, în timp ce contracandidata sa a luat doar 21, punctaj jenant, mai ales că în urmă cu un an a ocupat această funcţie şi, cel puţin teoretic, trebuia să aibă cunoştinţe temeinice de legislaţie în domeniu. Nota minimă pe care trebuia să o obţină pentru a trece la proba interviu, care va avea loc astăzi, era şase. În termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor, se pot depune contestaţiile, însă, aşa cum ne-a declarat Marian Becheanu, este greu de spus dacă Daniela Neagu va avea vreo şansă să recupereze punctajul până peste nota şase. Menţionăm că Becheanu nu are în spate niciun partid politic, fiind unul dintre oamenii cei mai vechi din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa. Odată cu afişarea rezultatelor, UNPR-ul a pierdut şansa de a mai avea un post, fie el chiar şi de adjunct, în cadrul unei instituţii deconcentrate constănţene. Precizăm că Daniela Neagu era sprijinită de către cei de la UNPR.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihai cezar 22 Dec, 2010 11:29 Consider ca d-nul Becheanu este un exemplu despre cum ar trebui sa arate un sef de institutie publica. Neafiliat politic si profesionist .
  • cunoscator 22 Dec, 2010 09:28 Fratilor!!! inca nu ati inteles ca asta este o"necalificata" ordinara.Ea are experienta in alte domenii nu in legislatia muncii.
  • UN PRIETEN 22 Dec, 2010 08:13 DOMNUL BECHEANU MARIAN RAMANE NOMBER ONE LA ITM CONSTANTA DATORITA SERIOZITATII SI PROFESIONALISMUL DE CARE DA DOVADA SI ISI MERITA LOCUL DE INSPECTOR SEF ADJUNCT PE PROBLEME DE SECURITATEA MUNCII..