Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tusac nu a venit ieri la serviciu

ro

19 Dec, 2009 02:42 1477 Marime text
O parte a angajaţilor primăriei s-a îmbolnăvit subit

Edilul local Mihai Claudiu Tusac nu şi-a mai făcut apariţia la serviciu, uşa biroului său fiind sigilată. Nici mulţi dintre cei ce, de regulă, îi ţineau locul, nu s-au mai prezentat la muncă sau au părăsit incinta ceva mai devreme. Se pare că foarte mulţi dintre aceştia s-au îmbolnăvit subit, fiind în concedii medicale.

În schimb, ieri se pregătea, la al doilea etaj al primăriei, biroul primarului interimar, Ion Mincă, „găzduit" deocamdată de sala de aşteptare a lui Tusac. În cursul zilei de ieri, ca de altfel în ultima perioadă, au avut loc, în primărie, pentru prima dată în acest an, lucrările comisiilor de specialitate, care au lucrat la proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de luni, 21 decembrie, ce va avea loc începând cu ora 10.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Catalin 20 Dec, 2009 19:14 Madam, cum te-o fi chemand, nu ti se pare normal sa nu mai calce pe acolo?! Si daca venea, ce scriai? Ai fi intrebat de ce a venit si tot tu ai fi dat raspunsul: aha, ca sa ascunda niscaiva ilegalitati, asa-i??? Stim si noi povesti de-astea ale ziaristilor! Pacat doar ca prea multi nu stiu sa citeasca printre randuri si cred tot ce se scrie sau ce zice Dan Diaconescu la zeroTV al lui! Un popor de naivi!
  • Bogdan Maganu 19 Dec, 2009 02:38 Vreau sa-mi cer scuze si sa ma iertati ca am fost alaturi de acest caz patologic! Va urez sa schimbati un slogan pentru care m-am batut ca un prost: Tu sa castigi un alt primar! Bogdan Maganu