Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 30 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Titi Neague este candidatul USL pentru Primăria Bărăganu

ro

26 Mar, 2011 02:40 2677 Marime text

Baraganu_Titi_Neague_candidat_primaria_Baraganu.jpgUniunea Social-Liberală a anunţat ieri candidatul comun la alegerile care se vor organiza pentru Primăria Bărăganu, după ce fostul edil Constantin Benţea a decedat la începutul acestui an. Candidatul USL, Titu Neague, a fost prezentat de Nicuşor Constntinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. „Am făcut mai multe sondaje, pentru a vedea cine va fi candidatul comun. Titi Neague s-a clasat cel mai bine în ambele sondaje. Este pentru prima dată în ţară, când Uniunea Social Liberală are un candidat comun. Noi am decis să mergem cu un candidat comun, pentru a putea continua proiectele începute de fostul primar Benţea. De asemenea, ţin să-i anunţ pe acei primari care nu fac parte din USL că nu au nicio şansă să câştige alegerile din 2012", a declarat Nicuşor Constantinescu. Titi Neague, în vârstă de 52 de ani, este un om de afaceri din comuna Bărăganu, care deţine 30 de hectare de teren. Este membru al PDS din anul 2004. „Vreau să continui proiectele demarate de fostul primar. Oamenii au nevoie de drumuri pietruite, de iluminat stradal, de şcoli, grădiniţe şi locuri de muncă. Voi încerca să fac tot posibilul ca oamenii să aibă un trai mai uşor", a precizat Titu Neague. Acesta a mai menţionat că deţine 30 de hectare de teren pe care cultivă legume şi fructe. În Monitorul Oficial al României, nr. 208/25.III.2011, a fost publicată lista cuprinzând circumscripţiile electorale în care se organizează alegeri parţiale pentru Consiliul Local şi pentru primari. Potrivit listei hotărârii Guvernului, vor avea loc alegeri în trei localităţi: Seleuş, judeţul Argeş, Bărăganu, judeţul Constanţa, şi Scorţeni, judeţul Prahova, pe data de 1 mai.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ana 03 Apr, 2011 10:33 aveti perfecta dreptate, dar daca ii lasam, ei isi vor pune mai departe omul care va face aceleasi greseli. Greseli pentru institutie, dar in favoarea lor, pentru ca vor avea toate parghiile la indemana. O clipa nu se vor gandi la comunitate. Sau la strazile pline de noroi.
  • MAFIOT 29 Mar, 2011 23:16 Nu e de vina el saracu, nici nu stie ce se intampla cu el , el e doar un dulau cuminte catei de pe langa el il intarata si il baga la inaintare, saracu el e nevinovat, parerea mea !
  • anonim 27 Mar, 2011 17:11 in continuare se merge pe acelasi principiu LUAM TRACTORISTUL SI IL FACEM PRIMAR"...cand or sa intealaga si oamenii astia ca acest princiupiu este gresit??????Domnilor care ati luat aceasta decizie treziti-va!!!!!!! nu are ce cauta un om care nu are habar de tot ceea ce inseamna administrarea unei comunitati!!!!!omul poate ca este foarte bun in ceea ce face,agricultura,dar ca si primar iti trebuie o alta viziune nu ca aceasta de agricultor apicultor si eu mai stiu ce......ma rog.....de asta suntem unde suntem si ne meritam soarta cu varf si indesat!!!!!!