Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stroe catre Mazare „Trebuie sa incepem al doilea cartier de locuinte"

ro

26 Nov, 2009 01:24 1015 Marime text
După ce consilierii au votat ieri, cuminţi, proiectul de hotărâre pentru scăderea preţului pentru apartamentele ieftine pentru tineri, alesul local PSD Felix Stroe a fost singurul care s-a ridicat, ca la clasa I, şi i-a lăudat iniţiativa şefului său de organizaţie, atrăgând atenţia că ar trebui continuat proiectul cu demararea construcţiilor la cel de-l doilea cartier de locuinţe ieftine.

„De ce Guvernul Boc nu a reuşit şi el cu proiectul Prima Casă, care este un eşec total?! Trebuie făcute demersuri pentru începerea construcţiei cartierului II de locuinţe. Tinerii au nevoie de case", a susţinut Stroe.

În replică, primarul Radu Mazăre a declarat că, până nu vor fi epuizate toate unităţile locative din primul cartier de locuinţe din Baba Novac, nu se va începe cel de-al doilea, de pe Aleea Zmeurei. „Trebuie să avem certitudinea că va exista capacitate de plată din partea celor care vor achiziţiona apartamentele şi, poate, atunci şi băncile vor fi mai permisive şi vor da mai simplu credite", a explicat Mazăre, vizavi de solicitarea colegului său.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii