Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta esuata la Mangalia Pensionarii au luat cu asalt cladirea primariei (galerie foto)

ro

01 Jun, 2010 03:17 1370 Marime text

sedinta5.jpgŞedinţa extraordinară convocată pentru ieri de către primarul Mihai Claudiu Tusac, în care urmau să se aprobe o serie de proiecte (contul de încheiere a exerciţiului bugetar pe 2009, noul studiu de fezabilitate din cadrul proiectului „reabilitarea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi de canalizare în regiunea Constanţa-Ialomiţa", dar şi aprobarea studiului de fezabilitate privind „reabilitarea şi modernizarea Portului Turistic") a fost un fiasco din punct de vedere al iniţiatorului. În schimb, pentru satisfacţia acestuia, întâlnirea celor nouă consilieri PDL şi PSD a devenit un adevărat „show" politic, în care protagonişti au fost o bună parte a beneficiarilor de pachete sociale.

Circa 60-70 de pensionari, susţinători ai edilului local, au stat la intrarea în primărie, până când li s-a permis accesul în cadrul instituţiei. Cu greu aceştia au urcat pe trepte, până la al doilea nivel al clădirii, destul de nemulţumiţi că şedinţa „nu s-a ţinut la Casa de Cultură". Secretarul instituţiei, Daniel Vlădescu, a spus că, ţinând cont că prezenţa consilierilor este de numai nouă, faţă de zece cât ar fi fost necesari pentru a declara şedinţa legal constituită, întâlnirea este ilegală. La rândul său, Mihai Claudiu Tusac a spus că „şedinţa nu poate avea loc. Sunt o parte a consilierilor care nu vor să lucreze".

Pensionarii adunaţi la primărie au putut fi cu greu evacuaţi din clădire. La ieşire, fiecare dintre aceştia avea nemulţumirea lui. Unii ne-au spus că au venit să protesteze faţă de „viaţa grea, pentru pensionari şi tineret", alţii că se vor îndrepta către biserici, să se roage ca acelor consilieri lipsă să li se întâmple ceva rău, iar alţii, pur şi simplu, ne-au declarat că vor veni în faţa primăriei, zilnic, să protesteze faţă de „încetarea campionatului de fotbal"...

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii