Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sătul ca alţii să se mai folosească de ideile sale, Mihai Petre vrea să atace Primăria Constanţa

ro

25 Nov, 2011 01:00 1452 Marime text

Mihai_Petre.jpgSecretarul general adjunct al PDL Constanţa, Mihai Petre, şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de primar al municipiului Constanţa.

Petre a explicat că gestul său pleacă de la necesitatea unei competiţii interne deschise, care să dea cel mai bun candidat al PDL însoţit de cel mai bun proiect. „Candidatura mea va oferi membrilor democrat-liberali oportunitatea de a-l alege pe cel mai bun", spune Petre, care îşi va anunţa intenţia şi în prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional al partidului.

Gestul lui Petre vine după ce se pare că proiectul pentru suspendarea primarului Radu Mazăre i-ar fi fost cu totul smuls şi transferat în dreptul preşedintelui organizaţiei, Gigi Chiru, care la rândul său îşi doreşte să devină primarul Constanţei. „De-a lungul timpului, am împrumutat ideile şi proiectele mele liderilor care au condus partidul sau care au candidat pentru diverse demnităţi publice. Consider că a sosit momentul de a-mi asuma public propriile idei şi proiecte, atât în ceea ce priveşte viaţa internă de partid, cât şi administraţia judeţului Constanţa", mai spune Petre.

În lupta pentru Primărie, Petre anunţă că se va situa pe o poziţie de parteneriat cu prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz, aşa cum a făcut şi în recentul caz al referendumului împotriva desfiinţării judeţului Constanţa. În finalul anunţului făcut de secretarul executiv al PDL, acesta i-a urat succes şi colegului său, Gigi Chiru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii