Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD Navodari si-a ales presedintele si echipa de conducere

ro

21 Jun, 2010 03:37 1952 Marime text
cap_6.jpgAproape 500 de social-democraţi năvodăreni s-au adunat sâmbătă, în Sala Casei de Cultură din localitate, pentru a-şi alege noua structură de conducere a filialei locale PSD. Aşa cum era de aşteptat, primarul oraşului, Nicolae Matei, a fost desemnat pentru încă un mandat în fruntea organizaţiei locale, cu 437 de voturi, din cele 445 exprimate.

Pe ultima sută de metri înaintea termenului limită de organizare a Adunărilor Generale de Alegeri din judeţ, năvodărenii şi-au ales în week-end noua structură de conducere. Pentru ca nimeni să nu aibă dubii în ceea ce priveşte corectitudinea desfăşurării, de la organizaţia judeţeană a PSD Constanţa au fost prezenţi secretarul executiv Cristinel Dragomir, consilierul local Ecaterina Prodan, Petre Dinică şi senatorul Nicolae Moga. „Pentru noi, ca şi organizaţie orăşenească, cea de la Năvodari este una dintre cele mai importante, având în vedere şi numărul mare de locuitori ai oraşului şi de votanţi. Sperăm să se menţină trendul ascendent al rezultatelor şi să aibă un aport cât mai mare la viitoarele alegeri pentru PSD Constanţa", a declarat Cristinel înaintea aflării rezultatelor finale.

Noul preşedinte al filialei locale, primarul Nicolae Matei, a fost desemnat să reprezinte pentru încă un mandat organizaţia, cu unanimitate de voturi - 437 de voturi, din cele 445 exprimate, diferenţa de opt voturi fiind declarate nule.

Pe lângă desemnarea vicepreşedintelui au mai fost aleşi cei cinci vicepreşedinţi - Liviu Stan (390 voturi), Vasile Moruzi (349 voturi), Marian Surdu (358 voturi), Tudor Nicolae (326 voturi) şi Vasile Florin (292 voturi), secretarul organizaţiei - Ilie Coman (437 voturi) şi trezorierul Ion Apostol (432 voturi).

De asemenea, au mai fost aleşi şi cei 17 membri: Radu Pandici - 407 voturi, Ciprian Zidaru - 428 voturi, Florin Drăghici Florin - 411 voturi, Abdul Cair Nail - 406 voturi, Elena Gogioman - 409 voturi, Costel Ocneru - 392 voturi, Florentina Oprea - 392 voturi, Florentina Baboia - 418 voturi, Ioana Abagiu - 421 voturi, Mihaela Diaconu - 415 voturi, Nicolae Uzum - 413 voturi, Liliana Ramboaca - 405 voturi, Daniela Chiru - 417 voturi, Ioniţă Creţu - 416 voturi, Mihaela Ţiculeanu - 367 voturi, Simona Cojocaru - 385 voturi, Eugen Danielescu - 406 voturi.

Pentru Conferinţa Judeţeană a PSD-ului, programată să aibă loc până la sfârşitul acestei luni, de la Năvodari au fost desemnaţi să participe 26 membri, de altfel, toată componenţa conducerii organizaţiei locale năvodărene.

alegeri_navodari.jpgPSD Năvodari vine cu modificări la statut

Proaspătul desemnat preşedinte al organizaţiei a declarat, la finalul votului, că îşi propune, în acest nou mandat, să câştige toate alegerile din 2012, a funcţiei de primar şi să aibă majoritatea în Consiliul Local.

Cât despre modificările la statutul PSD-ului pe care organizaţia din Năvodari le-a întocmit, primarul oraşului şi-a exprimat convingerea că acestea vor fi introduse de comisia naţională în noul statut al partidului: „Ca organizaţie serioasă şi puternică, venim şi cu modificări la statut, ca toţi candidaţii desemnaţi în funcţii administrative, funcţii de consilier local, primar, preşedinte CJC, europarlamentar, parlamentar, dar şi preşedintele ţării, să fie desemnaţi doar în urma alegerilor din interiorul organizaţiei PSD, să-şi depună mai mulţi candidatura, să-şi facă campanie. Dacă se va adopta această propunere a organizaţiei noastre în statut, garantez că PSD va fi cel mai puternic partid din România, pentru că întâi trebuie să te aleagă membrii tăi. Dacă nu te aleg aceştia, nu ai nicio garanţie că te vor vota membrii şi simpatizanţii celorlalte partide". De asemenea, organizaţia năvodăreană a mai venit cu o propunere de modificare a statutului, de înfiinţare a consiliul orăşenesc al PSD la nivelul organizaţiilor orăşeneşti. „Vrem să fie un organism care să fie intermediar între Biroul organizaţiei orăşeneşti şi Conferinţă sau adunare generală. Vrem să implicăm cât mai multă lume în conducerea organizaţiei de partid", a mai adăugat Matei.

În replică, Cristinel Dragomir a adăugat faptul că propunerile de modificare la statut vor fi toate transmise comisiei la nivel naţional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii