Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Nicolae Matei ajută pensionarii cu pachete de sărbători

ro

11 Dec, 2010 00:00 765 Marime text

Aşa cum ne spunea zilele trecute, în perioada următoare, primarul năvodărean Nicolae Matei va ajuta toţi pensionarii din oraşul său ca pe masa de sărbători din acest an să aibă alimente. Pe lângă pensionari, vor mai beneficia de aceste pachete şi persoanele cu handicap, cele care beneficiază de ajutor social şi cei care primesc hrană zilnică de la Cantina socială.

Edilul năvodărean s-a gândit ca de aceste sărbători să facă o bucurie şi celor pentru care sărbătorile nu înseamnă mai mult decât resimţirea mai accentuată a lipsurilor pe care le au, ajutându-i cu un pachet cu alimente pe toţi cei care nu au ocazia de a avea pe masă mereu alimente sănătoase.

Distribuirea acestor pachete cu alimente se va face începând cu 15 decembrie, până pe 17 inclusiv, între orele 09.00 - 16.00,în următoarele zone: cei ale căror nume încep cu literele A, B, C şi D vor ridica pachetele de la Centrul Cultural, cei ale căror nume încep cu literele E, F, G, H, I, J, K, L, M, N şi Ovor ridica pachetele de la Casa Căsătoriilor, iar ceilalţi vor ridica pachetele de la ECOTERM. În ceea ce priveşte persoanele cu handicap (uşor, mediu şi accentuat), persoanele cu ajutor social şi beneficiarii Cantinei sociale îşi vor ridica pachetele primite din partea Primăriei de la Cantina socială. Pachetele care vor fi distribuite de Primărie constau în carne de pui, un kilogram de ulei, unul de zahăr, unul de făină şi o sticlă de doi litri de vin. Valoarea unui pachet este de 40 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii