Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Traian Băsescu va efectua luni o vizită oficială în Turcia Parlamentarii UDTTMR şi UDTR fac parte din delegaţia şefului statului

ro

09 Dec, 2011 01:00 981 Marime text
Şeful statului va efectua o vizită oficială în Republica Turcia la începutul săptămânii viitoare. Din delegaţia oficială, alături de miniştri ai cabinetului Boc, fac parte şi Amet Aledin, deputatul Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România, şi Iusein Ibram, reprezentantul Uniunii Democrate Turce din România.

Parlamentarul UDTTMR Amet Aledin spune că este o cutumă ca la vizitele de stat din staff-ul preşedintelui să facă parte şi parlamentarii statului în care se desfăşoară vizita. „Îl voi însoţi pe preşedintele Traian Băsescu în vizita pe care o va efectua luni şi marţi în Republica Turcia, aşa cum am făcut-o şi în 2005, tot în cadrul unei vizite oficiale", a precizat deputatul UDTTMR. Delegaţia română va fi primită la Ankara de preşedintele turc, Abdullah Gül, la invitaţia căruia are loc întâlnirea. Potrivit lui Amet Aledin, sunt programate discuţii şi cu premierul turc Recep Tayyip Erdoğan, dar şi cu miniştri ai cabinetului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii