Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Postul de director nu are cautare la primaria Cernavoda

ro

15 Jun, 2010 04:03 1333 Marime text
cap_7.jpgConcursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Direcţiei de Urbanism şi Patrimoniu din cadrul Primăriei Cernavodă care ar fi trebuit să aibă loc ieri (proba scrisă) şi mâine (proba interviu), la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, a fost amânat pentru o dată ulterioară.

Potrivit celor declarate ieri de Cristina Anghelescu, expert în cadrul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, o singură persoană şi-a depus dosarul pentru acest concurs, însă doritorul nu a îndeplinit una dintre condiţiile de participare obligatorii pentru un astfel de post: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice - minim cinci ani şi cunoştinţe de operare PC, nivel mediu.

Anunţul privind organizarea concursului a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, Nr. 161/13.V.2010.

La momentul în care a fost făcut public acest concurs, pe site-ul primăriei Cernavodă nu apărea, la rubrica angajări, niciun anunţ care viza ocuparea acestui post. Cu alte cuvinte, primăria caută să-şi angajeze un specialist în această funcţie, însă nu a fost interesată să facă publică informaţia pentru a asigura o competiţie reală, în cazul în care ar fi mai multe persoane care ar dori să încerce.

Proba scrisă ar fi trebuit să aibă loc ieri, de la ora 10.00 la sediul ANFP, iar proba orală, mâine, tot de la aceeaşi oră. Dosarele de înscriere s-au putut depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României a concursului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii