Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare, un politician „fashion"

ro

28 Jul, 2009 03:57 1341 Marime text

radu_mazare_17.jpgDe la imaginea dură a ofiţerului german, edilul constănţean a trecut la figura destinsă a politicianului abil şi gata de treabă în orice vestimentaţie

FashionTV Summer Awards şi-a desemnat „câştigătorii" duminică seara, la Mamaia. Prezentările de modă ce au tăiat respiraţia spectatorilor au fost urmate de momentul mult aşteptat: acela al premierilor.

După o perioadă în care era doar admirator al prezentărilor de modă, primarul oraşului Constanţa s-a „adaptat" mediului şi a prins curaj. Aşa se explică prezenţa edilului pe podiumul de prezentări de modă, descoperindu-şi veleităţi de model. Deja „remarcat" pentru stilul nonconformist în care se îmbracă, liderul PSD Constanţa a reuşit să atragă atenţia atât celor din breaslă, cât şi privitorilor de pe margine. Deşi nu toate apariţiile sale au fost „inspirate", ultima declanşând o multitudine de reacţii în interiorul şi în afara graniţelor ţării, stilul vestimentar atipic pentru un politician autohton adoptat de Radu Mazăre a fost „răsplătit". Aşadar, după ce a admirat ultimele colecţii în materie de vestimentaţie şi accesorii, duminică seara, pe scena Fashion TV Summer Awards, primarul municipiului Constanţa a urcat pentru a primi premiul pentru „Cea mai fashion prezenţă masculină de pe scena politică românească". Încântat şi sigur pe el, edilul a recunoscut nonşalant: „Era normal să mi-l daţi mie fiindcă sunteţi la mine acasă". Ca de fiecare dată, Mazăre nu putea rata ocazia de a-şi mai ironiza partenerii politici sau, mai bine spus, clasa politică în ansamblul ei. „Nu mă aşteptam să îl fi dat lui Boc (n.r. referire la premierul Emil Boc)", a adăugat liderul social-democrat constănţean.

Şi cum totul se uită mai devreme sau mai târziu ori se trece cu vederea, aşa s-a întâmplat şi-n cazul lui Radu Mazăre. După o săptămână în care apariţia sa în uniforma unui ofiţer german din cel de-al Doilea Război Mondial a făcut înconjurul lumii şi a generat reacţii diverse, primarul Constanţei revine în prim plan, drept cel mai „fashion" politician român. „Vreau să-i oftic pe politicienii care se îmbracă în gri, în negru..., care sunt nervoşi şi supăraţi. Vreau să le arăt că se poate face politică şi se poate face treabă şi fiind vesel, iubind soarele, marea, femeile frumoase şi... hainele frumoase", a declarat primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, după ce i-a fost înmânat premiul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 28 Jul, 2009 12:32 Marea Neagra este iubita de toti locuitorii tarii, de aceea in fiecare sfarsit de saptamana soselele si trenurile sunt pline de "simpatizantii" ei pe care incearca sa-i faca mai BUNI ,mai TOLERANTI, mai RABDATORI si de ce nu mai ENTUZIASTI.