Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manea nu vrea sefia PNL Constanta

ro

17 Feb, 2010 03:44 1463 Marime text
manea_des.jpgAlegerile interne în PNL Constanţa nu au demarat, însă, încă de pe acum, liberalii care aspiră la diverse funcţii de conducere încearcă să-şi atragă cât mai multe voturi pentru a-şi asigura promovarea.

După retragerea preşedintelui filialei municipale PNL Constanţa, Constantin Matei, funcţia a fost deţinută, pentru o perioadă de fostul prefect al judeţului, Dănuţ Culeţu. La scurt timp, interimatul a fost preluat de consilierul municipal şi fost candidat al PNL la Primăria Constanţa, Victor Manea. În acest context, mulţi au considerat îndreptăţită o candidatură a lui Manea la şefia filialei, dar acesta nu este tentat să rămână la cârmă.

Liberalul Victor Manea a declarat, la Radio Sky, că nu vrea să candideze pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL. „Eu am fost încadrat doar pentru o perioadă scurtă", a menţionat actualul preşedinte interimar al PNL Constanţa.

Până la ora actuală, doar Dănuţ Culeţu şi-a anunţat candidatura, dar până pe 12 iunie când este programată Adunarea generală a organizaţiei municipale PNL Constanţa, nu este exclus să apară şi alţi pretendenţi. Referitor la o posibilă susţinere a lui Culeţu, Manea a fost rezervat. Liderul PNL a specificat că, dacă vor apărea şi alţi candidaţi va analiza oferta şi apoi se va decide. „Dacă domnul Culeţu va fi singurul candidat, îl voi vota", a conchis Victor Manea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii