Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Visa il inlocuieste pe Vasile Iorga in Consiliul Local Mangalia

ro

24 Apr, 2010 03:14 2464 Marime text

Liberalii mangalioţi par decişi să îşi pună ordine, o dată pentru totdeauna, în propria ogradă. Cel puţin asta afirmă liderul formaţiunii, Sorin Andrei, care, în cursul zilei de ieri, a înregistrat la Primăria Municipiului Mangalia o adresă semnată de preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, prin care acesta solicita înlocuirea din Consiliul Local Mangalia a lui Vasile Iorga.

Dragomir solicită în adresă ca Lucian Vişan, supleant pe lista de consilieri locali, să fie supus validării în funcţia de consilier local, potrivit Legii 286/2006 pentru modificarea şi completarea Legii 215/2001 a administraţiei publice locale şi ţinând cont de decizia BEC nr. 130 din 4 iunie 2008. „Locul a rămas vacant după ce Vasile Iorga şi-a pierdut calitatea de membru al PNL Mangalia, iar alţi doi candidaţi au renunţat la calitatea de consilier local", afirmă liderul PNL Mangalia, Sorin Andrei.

Potrivit legii, cel care va decide oficial înlocuirea lui Vasile Iorga cu Lucian Vişa este primarul urbei, Mihai Claudiu Tusac, care trebuie să iniţieze în acest sens un proiect de hotărâre, în următoarea şedinţă a Consiliului Local Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii