Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lidia Turcu afla astazi daca va fi directorul OTIMM

ro

22 Dec, 2009 02:45 1574 Marime text
Democrat-liberala Lidia Turcu şi-a susţinut ieri, proiectul de management pentru şefia Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Constanţa.

Lidia Turcu face parte din organizaţia PD-L Năvodari. Candidata pentru directoratul OTIMMC şi-a susţinut examenul la Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, în faţa unei comisii din care a făcut parte şi un reprezentant al Pefecturii Constanţa, dar şi Dumitru Nancu, vicepreşedintele Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii. După susţinerea proiectului de management pe care l-a întocmit, Lidia Turcu a participat la un interviu pe teme management şi legislaţie specifică acestui domeniu, după cum ne-a declarat. „Din câte am înţeles, răspunsul îl voi primi în 24 de ore de la susţinerea examenului", a afirmat democrat-liberala. Aşadar, Lidia Turcu va afla astăzi, rezultatul concursului pentru conducerea OTIMMC.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ioana 22 Dec, 2009 12:39 ce dragut...speram ca a renuntat la firma de consultanta, sa nu cumva sa fie vreun conflict de interese