Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalul Cupşa cere executarea silită a Direcţiei de Tineret

ro

21 Oct, 2010 00:00 997 Marime text
cupsa_teliceanu_-_daniel_teliceanu.jpgConsilierul local liberal, Ovidiu Cupşa îi cere, în instanţă, Direcţiei de Sport şi Tineret, să achite restanţa pe care o are la chiria sediului unde a funcţionat instituţia până în luna octombrie a anului trecut. 

Potrivit dosarului nr. 39397/212/2010, înregistrat în urmă cu două zile, SC Euromaster SRL, în calitate de creditor, societate unde administrator unic este consilierul local liberal Ovidiu Cupşa, solicită încuviinţarea executării silite a Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Constanţa pentru că aceasta nu i-ar fi plătit chiria pe câteva luni cât timp au funcţionat în sediul din zona piaţa Griviţei. Direcţia de Tineret, a avut sediul, în spaţiul închiriat de la Cupşa, înainte să fuzioneze cu Direcţia de Sport, timp de doi ani, până în octombrie 2009. Menţionăm că în această perioadă, până la venirea Cristinei Brânzoi, la conducerea Direcţiei de Tineret a fost liberalul Claudiu Teliceanu, coleg de partid cu Ovidiu Cupşa şi fost cavaler de onoare la nunta acestuia de anul trecut.  

„Avem bani de recuperat din chirie pe vreo trei - patru luni. De anul trecut este datoria. Au dat o parte din ea dar mai avem de recuperat“, a declarat Cupşa. 

De cealaltă parte, fosta şefă a Direcţiei de Tineret, Cristina Brânzoi susţine că penalităţile pe care firma în cauză le solicită  Direcţiei sunt de aproximativ 200 de milioane de lei vechi, dar că acestea nu ar fi restanţe la chirie ci penalităţi pentru că nu ar fi plătit la timp suma datorată lunar pentru folosirea spaţiului. „Şi noi am suferit daune cât timp am funcţionat în acel sediu pentru că ne-am inundat şi am pierdut multe date pentru că ni s-au stricat unele calculatoare“, a mai completat Brânzoi. Problema va fi rapid rezolvată pentru că instanţa a dat un termen foarte scurt în acest caz, pe 25 octombrie. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii