Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii mangalioti merg cu Iohannis, dar nu cu Tusac

ro

03 Dec, 2009 01:10 1262 Marime text
Conducerea PNL Mangalia afirmă, într-un comunicat de presă, că va susţine „linia" impusă de la Bucureşti. Însă, afirmă liberalii din localitate, în viitor, se va face o separaţie netă între susţinerea candidatului la preşedinţie al nou createi alianţe PSD-PNL şi cea a primarului Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac.

„PNL Mangalia îşi manifestă întreaga susţinere faţă de proiectul Iohannis, propus de Crin Antonescu (...) Susţinerea proiectului Iohannis şi colaborarea noastră locală cu PSD sunt două probleme distincte. Atitudinea dictatorială a primarului Tusac face în continuare imposibilă colaborarea cu acesta şi cu echipa sa", se arată într-un comunicat de presă al liberalilor mangalioţi.

De altfel, în cea mai recentă şedinţă a Cosiliului Local Mangalia, liderul galbenilor din Mangalia, Viorel Oleniuc, a declarat că, indiferent de rezultatul alegerilor la prezidenţiale, PNL nu va colabora cu primarul Mihai Claudiu Tusac în nicio circumstanţă.

Reamintim faptul că, în decurs de numai trei luni, din iunie şi până în septembrie, alianţa locală PNL-PSD a fost ruptă prin demisia liderului liberal, Viorel Oleniuc, din funcţia de viceprimar, ulterior PNL-ul fiind prima formaţiune din localitate care a susţinut ideea de referendum pentru înlocuirea primarului Mihai Claudiu Tusac.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 03 Dec, 2009 11:05 LIBERALI NEO-LEGIONARI si in Mangalia ???