Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liana Naum „Multe femei vor revenirea lui Adrian Nastase"

ro

06 Feb, 2010 06:27 4262 Marime text
psd_femei_-_liana_naum.jpgŞedinţa Comitetului Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD desfăşurată ieri în Capitală a durat mai bine de patru ore. Deşi au fost invitaţi să participe toţi candidaţii la şefia partidului, doar Mircea Geoană şi Adrian Năstase au răspuns „prezent".

Femeile social-democrate susţin, printre altele, o modificare a Statutului PSD care prevede ca în toate structurile de conducere pe linie de partid şi în administraţie, precum şi în delegaţiile care vor participa la forurile statutare, să existe o reprezentare a femeilor de 40%. La şedinţa Comitetului Executiv al femeilor din PSD se aştepta ca doamnele să-şi exprime opţiunea referitoare la persoana pe mâna căreia va fi încredinţat partidul. Însă, oficial, doamnele şi domnişoarele social-democrate au evitat să se pronunţe, dovedind, dacă mai era nevoie, că negocierea cu ele nu este atât de facilă. Vicepreşedintele organizaţiei naţionale a femeilor din PSD, fostul deputat constănţean Liana Naum, a confirmat că „părerile sunt foarte împărţite". „Multe ar dori revenirea lui Adrian Năstase. Personal înclin spre domnul Adrian Năstase şi o echipă în care să intre şi cei foarte marginalizaţi în ultima perioadă", a adăugat Liana Naum. De altfel, la finalul şedinţei, Năstase părea că s-ar fi lăsat „sedus" de colegele sale şi a subscris doleanţei lor privind o mai bună reprezentare a femeilor în structurile de conducere la toate nivelele. Şi cum social-democratele nu par să cedeze cu una cu două, vicepreşedintele organizaţiei naţionale de femei a PSD, Liana Naum, a specificat: „care va avea cel mai bun, credibil şi aplicabil mesaj pentru femei, acela va avea susţinerea noastră, garantat".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sica a lu* Orban 06 Feb, 2010 15:41 Se pare ca in PSD se creaza un curent puternic pt. reinvierea satrapiei Nastase,cind toti cei de sus faceau(furau)ce vroiau si nimeni nu se putea lua de ei.Este motivul pt care o parte din PSD,in dorinta de a se "reforma",fac zid in jurul conducatorului iubit,constienti ca daca nu apuca functia cea mare, pe fruntea lui Nastase va scrie PUSCARIE,iar pentru ei ciolanul va deveni vis.
  • redivivus 06 Feb, 2010 12:31 Cucoanele din PSD s-au simtit bine,mai mult sau mai putin, indiferent cine a condus partidul.Depinde de cine a fost deasupra(la conducere)Si femeila de la APACA au facut politica cerand lui Petre Roman,nu bani si nici valuta,ci doar sa le.....conduca.Pana la urma,asa cum declara dna Naum,se vor lasa convinse de acela care va demonstra ca are cel mai vartos argument.E clar si logic.