Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laurentiu Mironescu, mire pe nisip (galerie foto)

ro

31 Aug, 2009 01:59 10263 Marime text

cap_2.jpgDemocrat-liberalul Laurenţiu Mironescu şi-a pus pirostriile pentru a doua oară cu cea care-i este alături de ceva vreme, Adriana Avram.

nunta_laurentiu_mironescu_31.jpgNunta nu a fost fastuoasă şi nici foarte formală. Îmbrăcaţi simplu şi lejer mirii au spus da, nu în faţa unui ofiţer al stării civile, ci chiar dinaintea primarului oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu. Căsătoria civilă a avut loc la orele 18.00, în oraşul PSD-istului Brăiloiu. Alaiul de nuntă, format din câţiva apropiaţi ai cuplului s-a îndreptat înspre Olimp, acolo unde, pe plaja din apropierea cherhanalei a avut loc cununia religioasă. Un altar simplu, pe nisip, un covor tradiţional şi băncuţe de lemn. Aşa şi-au aşteptat Laurenţiu şi Adriana Mironescu nuntaşii. Printre aceştia s-au aflat şi afaceristul Corneliu Idu, PDL-istul Florian Constantin, dar şi Alin Pilcă, fostul şef al Direcţiei Regionale Vamale. În timpul ceremoniei, un avion ducând după sine mesajul „Casă de piatră", a survolat cerul. Petrecerea a avut loc la cherhana, iar atmosfera a fost întreţinută de Berti Barbera şi Direcţia 5. De altfel, chiar înainte de cununia religioasă, mirele a schimbat câteva cuvinte cu Berti. Artistul purta un tricou cu inscripţia „A friend with weed is a friend indeed", un mesaj destul de neobişnuit pentru o nuntă. Însă, Barbera părea destul de pregătit pentru recitalul pe care avea să îl susţină. Ceremonia fără fiţe a părut să le priască mirilor, care nu păreau foarte emoţionaţi. Asta şi din cauza faptului că soţii Mironescu au mai trăit înainte experienţa căsniciei. Laurenţiu şi Adriana (fostă Avram) au avut două perechi de naşi: din partea mirelui Silvia Galu şi soţul ei, francezul Habib Bekkaoui, iar din partea miresei, Dan şi Irina Apostol.

{mos_ri:nunta,Laurenţiu Mironescu}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sal 04 Sep, 2009 01:02 pentru xy: de unde stii?
  • Xy 01 Sep, 2009 01:04 Exact ca in programul rabla...mirele la a doua casatorie, nuntasul Pilca Aurelian Catalin cu amanta , ca nevasta si copii nu au putut sa vina pentru ca sunt tarati prin tribunale si pe la Protectia Copilului...un anturaj deosebit...si niste clipe de neuitat...
  • vasile 31 Aug, 2009 18:45 mda...se vede dupa numarul de accesari ca e un "casat". Toate articolele in care se vorbeste despre Mironescu sunt in top vizionari. Ai vrea sa fii asa un casat, mai X, Mircea Banias sau cine oi fi.
  • mircea banias 31 Aug, 2009 03:39 nu merita atentie.e un casat.
  • x 31 Aug, 2009 03:32 i se da prea mare atentie unui caasat.momentan e "nimeni".sa-si caute vapor.