Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geoana se lanseaza din nou la Adamclisi, pe ritmurile lui Costi Ionita

ro

28 Nov, 2009 02:50 1315 Marime text
După ce ieri anunţam că Mircea Geoană, candidatul PSD intrat în cursa pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale, vine la Adamclisi, la Tropaeum Traiani, în cursul serii ne-a parvenit un comunicat de presă, cu expeditor Consiliul Judeţean Constanţa, în care ne este prezentat programul sărbătorii.

Consiliul Judeţean Constanţa, împreună cu Primăria din Adamclisi, îi invită pe toţi locuitorii judeţului la Marea Adunare Populară de la Tropaeum Traiani, prilejuită de sărbătorirea Zilei Naţionale a României. Programul artistic pe care l-au stabilit începe la ora 13.30, iar pe lista invitaţilor se regăsesc ansamblul Plaiuri Dobrogene, Viorica Macovei, Veta Biriş, trupa Provincialii, Spitalul de urgenţă, Costi Ioniţă, Andreea, Andra, dar şi alţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • iulia brasov 02 Dec, 2009 09:31 Acum tot ce conteaza este votul nostru, al tuturor romanilor... trebuie sa scoatem tara din mizeria lui Base. La Brasov votam Mircea Geoana!!!!!
  • mircea 28 Nov, 2009 21:08 DOAR NISTE INCUIATI IL MAI POT VOTA PE CHIORUL DE BASESCU..N AI CUM OM BUN SA L MAI VOTEZI…ASTA NU ESTE DECAT UN OBSEDAT DE PUTERE SI MAI NOU LOVESTE SI COPII..ASTA ESTE MODELUL DE PRESEDINTE CE NI L DORIM DUPA CE L AM OMORAT PE CEAUSESCU??UN PRESEDINTE CE NE LOVESTE COPII??
  • virgil 28 Nov, 2009 21:08 Oameni buni treziti va si uitati va bine cine are tupeul sa ne ceara sa l mai votam..betivanul de basescu..dupa ce a nenorocit tara asta betivanul de basescu, mai aflam si ca el da startul lovirii copiilor, si vine mitocanul sa ner ceara sa l votam…iar noi ca fraierii sa accptam..??!pai de asta au murit atatia in 89 sa l mai acceptam pe chior presedinte…??NU SE POATE SA L MAI SUPORTAM PE BETIVAN INCA 5 ANI
  • nuti 28 Nov, 2009 19:39 Chiar v-a platit sa scrieti despre proiectele lui ? Detaliati sa aflam de la voi.Vad ca le tine la strict secret.Pt . crisstina :Si pe 7 decembrie ce faci?
  • who 28 Nov, 2009 19:27 jos basescu !!!!!! numai taranii inculti de teapa lui voteaza cu basescu !!! n-a facut nimc si a furat cat a putut !!!! jos tiranu !!!
  • horea 28 Nov, 2009 18:47 geoana este un presedinte care are un proiect real pentru Romania ,din acest punct de vedere ,el este un foarte bun diplomat si ne poate scote din izolarea externa la care ne-a condamnat basescu,cu geoana presedinte si johannis premier Romania va progresa..............GEOANA PRESEDINTE
  • Alex 28 Nov, 2009 15:58 Geoana este un presedinte care are proiecte reale pentru Romania si care acum are si un candidat puternic pentru functia de premier in persoana lui Iohannis. Aceasta este solutia pentru Romania. Hai Geoana!
  • adam 28 Nov, 2009 15:20 geoana va fi primu presedinte care va face ceva concret pentru romania ,mai ales ca are sustinerea parlamentara, un guvern competent, un plan de guvernare transparent si concret pentru romania.Mircea Geoana Presedinte!
  • crisstina 28 Nov, 2009 14:18 Pe 6 decembrie voi vota cu Mircea Geoana pentru ca, orice s-ar spune despre el cu intentia de a-l discredita, Mircea Geoana va fi presedintele Romaniei si pentru este singurul capabil sa recladeasca Romania si sa stearga tot raul pe care Basescu l-a provocat timp de 5 ani!