Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul International de Sah de la Eforie

ro

25 Jun, 2009 02:27 1675 Marime text
eforie_brailoiu.jpgZilele acestea, la Eforie, se desfăşoară Festivalul Internaţional de Şah 2009. Manifestarea a început pe 18 iunie şi se va încheia pe 28 iunie. 

La concursul ce se derulează în staţiunea Eforie Nord s-au înscris 374 de persoane, participanţi din 20 de ţări. Potrivit organizatorilor, pe lângă cei mai buni şahişti români, la manifestare sunt prezenţi şi jucători din Franţa, Germania, Republica Moldova, Federaţia Rusă, Bulgaria, Ucraina şi Slovacia. Primăria oraşului Eforie, Asociaţia Clubului Sportiv Siciliana, DSJ Constanţa şi SIND România, sucursala Eforie, în calitate de organizatori, au stabilit un fond de premiere pentru Festivalul Internaţional de Şah Eforie 2009 în valoare de 52.000 lei. Locul I va fi premiat cu 10.000 lei, locul II cu 8.000 lei şi locul III cu 5.000 lei. Această ediţie a competiţiei este transmisă în direct, pe Internet, printr-un sistem pus la punct de organizatori, evenimentul putând fi astfel urmărit din orice punct al globului.

„Festivalul Internaţional de Şah devine o permanenţă în peisajul de la Eforie, mai ales că ne aşteptăm ca participarea să fie pe măsura ediţiilor anterioare. Dorinţa noastră este ca, din acest an, Eforie să devină capitala estivală a şahului, dar şi a altor sporturi din România, motiv pentru care ne-am implicat activ în organizarea de evenimente sportive. Îi felicit pe toţi cei care promovează şahul pentru că au ales să vină la Eforie. Primăria este alături de organizatori, mai ales că aceste manifestări se înscriu în suita celor ocazionate de împlinirea a 110 ani de la înfiinţarea oraşului nostru", a declarat primarul oraşului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii