Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeile de la CJC si Primarie au avut liber de 8 martie

ro

09 Mar, 2010 03:58 1202 Marime text
bugetari_liber_-_primaria_constanta_01.jpgÎn schimb, salariatele din cadrul Prefecturii Constanţa au fost prezente la serviciu, fiind recompensate de şeful lor, prefectul Claudiu Palaz, cu o masă de toată cinstea.

După ce fiecare şi-a sărbătorit Ziua Internaţională a Femeii, ieri, angajatele din Consiliul Judeţean Constanţa, dar şi cele din cadrul Primăriei, au primit „derogare" de la şefii lor să rămână acasă în această zi. După cum ne-a declarat Liviu Tramudana, purtătorul de cuvânt al Primăriei, femeile din instituţie au venit de dimineaţă la muncă dar „au fost învoite". În schimb, colegul său de vorbe, Cristian Moldovan, de la CJC, a fost mult mai reţinut în a dezvălui programul colegelor sale. „Femeile au venit la muncă astăzi (n.r. ieri), au primit flori, dar mai avem treabă prin departamente. Unele au plecat acasă dar cele mai multe au rămas în instituţie", a declarat, printre dinţi, purtătorul de cuvânt al CJC.

În schimb, mai puţin privilegiate au fost doamnele de la Prefectură, care a trebuit să fie prezente în cadrul instituţiei. În semn de recompensă şi de stimă, prefectul însă, le-a oferit o masă şi un program de lucru mai lejer.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii