Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dionisie Culetu „Imi depun demisia din Consiliul Judetean"

ro

03 Jul, 2010 02:03 1488 Marime text
9_culetu_-_dionisie_culetu___.jpgDupă ce joi, noul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, Dionisie Culeţu, a fost instalat oficial în funcţie, acesta este nevoit să-şi depună mandatul de consilier judeţean pentru a evita incompatibilitatea.

Ca urmare a susţinerii şi promovării concursului pentru şefia instituţiei şi intrarea în corpul funcţionarilor publici, Culeţu este nevoit să renunţe la poziţia pe care o ocupă în Consiliul Judeţean, dar şi la funcţia pe care o ocupă în Biroul Permanent Judeţean al PDL, rămânând simplu membru. „Acum sunt funcţionar public şi trebuie să renunţ la toate funcţiile pe care le deţin. Nu am ce face. Trebuie să-mi depun mandatul de consilier în termen de zece zile de la data primirii oficiale a funcţiei. Luni sau marţi, săptămâna viitoare, o să merg să-mi depun mandatul", a declarat Culeţu.

Cât despre persoana care îi va ocupa locul care va rămâne vacant, Mihai Petre ne-a declarat că următoarea pe listă pentru înlocuirea consilierilor judeţeni este Elena Ivănescu, în prezent secretar executiv al BPJ, cu rădăcini în vechiul PLD. „Vom introduce proiectul pe ordinea de zi a şedinţei viitoare de Consiliu Judeţean. Dacă va vrea Nicuşor Constantinescu să valideze mandatul, atunci vom avea un nou consilier judeţean", a mai adăugat Petre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii