Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Iorgus a premiat primul beneficiar al „Fondului Solidaritatea"

ro

07 Jun, 2010 03:49 1292 Marime text
iorgus.jpgÎn cursul zilei de ieri, deputatul Zanfir Iorguş a făcut prima bucurie unui locuitor din Mangalia, de la inaugurarea Fondului de Solidaritate, instituit la nivelul cabinetului său parlamentar.

iorgus_1.jpgMaria Ciobanu, locatar al Căminului CP5 din Mangalia, a primit din partea deputatului, din banii strânşi (700 de lei) o maşină de spălat. Bătrâna are o situaţie deosebit de grea, femeia suferă de pareză, singurul ei venit fiind pensia pe caz de boală, şi banii pe care, din când în când, soţul său, care munceşte ca zilier, îi mai primeşte.

„După cum am promis, la nivelul cabinetului parlamentar al deputatului Colegiului 5, am instituit un fond de solidaritate pentru persoanele ce au o situaţie materială dificilă. În acest fond voi dona, lunar, jumătate din indemnizaţia de parlamentar pe care o obţin şi sunt sigur că, în curând, mi se vor alătura şi alţi colegi şi prieteni din PDL. În scurt timp, vom identifica în Colegiul 5 persoanele ce au nevoie de ajutorul nostru şi le vom sprijini cât ne stă în putinţă", a declarat ieri deputatul Iorguş.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii