Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Darie, preocupat de drumurile din judet

ro

08 Jul, 2009 03:06 1057 Marime text
cap_4.jpgVicepreşedintele Cristian Darie îl secondează pe şeful Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu, când vine vorba de proiecte iniţiate. 

Chiar dacă nu vorbim despre un număr de ordinul zecilor de proiecte de hotărâri iniţiate de vicepreşedintele CJC, Cristian Darie este cel mai activ consilier, după şeful său. Asta după ce, în urma unei cuantificări a iniţiativelor propuse de consilierii judeţeni de la preluarea mandatului în iunie 2008, s-a constatat că nici unul - cu excepţia celor doi - nu a primit aviz favorabil pentru a intra pe ordinea de zi a şedinţelor CJC.

În şedinţa de mâine, primele trei proiecte îl indică, în dreptul iniţiatorului, pe vicepreşedintele CJC, Cristian Darie. Acestea vizează aprobarea modificării programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pe 2009, modificarea bugetului de venituri şi cheltuieli, precum şi a listei de investiţi şi aprobarea completării Regulamentului de organizare şi funcţionare a RAJDP Constanţa.

Iniţial aprobat prin HCJ nr.4 din 23.02.2009, proiectul privind obiectivele şi lucrările la drumurile aflate în lucru în acest an, a necesitat o suplimentare de fonduri cu 111.579,79 lei.

Cel de-al doilea proiect propune aprobarea modificării bugetului de venituri şi cheltuieli, precum şi a listei de investiţii RAJDP. Modificarea bugetului de cheltuieli în acest an se bazează pe completarea necesarului de echipamente tehnice.

Ultimul proiect solicită completarea art. 5.1 din Regulamentul de Organizare şi funcţionare a RAJDP cu un nou cod CAEN referitor la „Repararea maşinilor" şi a art. 5.2. care face referire la adăugarea unui nou punct de lucru la Ostrov pentru extracţie pietriş, nisip, argilă şi caolin. În expunerea de motive se menţionează faptul că deschiderea punctului de lucru în acea zonă este benefică în sensul în care „o mare parte a nisipului şi pietrişului utilizat provine din albia Dunării".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii