Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:46 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de sapte miliarde de la CNADNR Anticoroziv pentru podurile din Ovidiu, Basarabi si Poarta Alba

ro

18 Aug, 2010 02:54 1451 Marime text
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România reface sistemul de protecţie anticorozivă la podurile de pe DN 2A, DN 22C şi DN 3.

A fost organizată o procedură de achiziţie, iar contractul de lucrări a fost atribuit pe 29 iulie. La licitaţie au participat trei operatori economici, oferta desemnată câştigătoare fiind cea a SC Argos SA Cernavodă. Potrivit anunţului de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), valoarea finală la care a fost atribuit contractul este 693.220 lei fără TVA, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Aşadar, Argos SA va încasa de la CNADNR, pentru refacerea protecţiei anticorozive pe cele trei poduri, peste şapte miliarde de lei vechi, cu tot cu TVA. Este vorba despre podurile de la Ovidiu (DN 2A), Poarta Albă (DN 22C) şi Basarabi (DN 3). Precizăm că am încercat să-l contactăm telefonic şi pe Dorin Lazia, directorul general al societăţii, însă fără succes.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Muncitor la Argos 18 Aug, 2010 16:51 CRED CA LE VOPSETE LAZIA LUCIAN SI DORIN PTR CA MUNCITORII DE LA ARGOS NU MAI VOR SA MUNCEASCA FARA SALARII..MAINE ESTE A N..oara DECAND ACESTIA INTRERUP LUCRUL...CONCLUZIA NOASTRA ESTE UNA.DUCETI-L PE LAZIA LA CASA DE NEBUNI!..IN FIECARE SAPTAMANA NE MINTE CA PE NISTE PROSTI.
  • IAMATA MUIE LAZIA 18 Aug, 2010 13:35 DEGEABA PROSTII MUNCESC LA ARGOS FARA SALRII..NU AU MAI VAZUT CULOAREA BANILOR DE TREI LUNI DE ZILE..LE PROMIT CA LE DA SALARII IN FIECARE ZI DAR DEGEABA.AU AJUNS LA CONCLUZIA CA TOTI SEFI LOVITI LA CAP..