Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiţia internă naşte supărări de clasa a II-a Gigi Chiru l-a lăsat fără computer pe Mihai Petre

ro

29 Nov, 2011 01:00 2323 Marime text
cap_3.jpgSecretarul general adjunct, din ce în ce mai rar pe la sediul partidului...

Deşi părea că suportă bărbăteşte anunţul făcut de mai tânărul său coleg, Mihai Petre, privind intenţia de a participa la o competiţie internă în cadrul partidului în vederea desemnării candidatului PDL la Primăria Constanţa, liderul democrat-liberal Gigi Chiru nu şi-a putut ţine totuşi în frâu supărarea.

La câteva zile de la „ispravă", Mihai Petre a început să se simtă stingher în propriul său birou de la sediul organizaţiei judeţene. Cum nu ştia de unde vine frustrarea... privind în jur, a realizat că a fost „deposedat" de calculatorul de la care i-a scris atâtea scrisori lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean, şi miniştrilor cabinetului Boc şi de la care şi-a anunţat chiar şi intrarea în competiţia pentru Primărie.

petre_chiru_-_Mihai_Petre_001.jpg

Calculatorul din biroul secretarului executiv, care spunea că s-a săturat să mai stea în spatele altora care să-i împrumute şi să-i folosească fără nicio recunoaştere ideile, a ajuns în biroul preşedintelui Chiru, de aici probabil şi prezenţa acestuia din urmă fix pe site-urile de socializare, unde a postat scurte mesaje despre situaţia din Senat, de la dezbaterile privind alegerea celui de-al doilea om în stat, de la Mangalia şi despre comerţul cu etnobotanice.

Dacă de proba calculatorului a trecut, Gigi Chiru mai are de trecut testul public din momentul în care va trebui să explice cât şi cu ce a contribuit fiecare dintre democrat-liberali la proiectul privind suspendarea primarului. Astăzi, liderul democrat-liberal urmează să prezinte numărul semnăturilor strânse de la constănţeni pentru susţinerea acestui proiect.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii