Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisia de evaluare a riscului nuclear nu poate funcţiona Dispoziţia de constituire a comisiei a fost atacată în instanţă

ro

12 Apr, 2011 02:41 1503 Marime text
Dispozitie_Nicusor_Constantinescu_19.jpgDupă ce joia trecută prefectul Claudiu Palaz a anunţat că a atacat în contencios administrativ Hotărârea 121 a CJC prin care s-a constituit Comisia de evaluare şi analiză a riscului nuclear la nivelul judeţului Constanţa, ieri, reprezentantul Guvernului în teritoriu a anunţat că şi cu dispoziţia 911/07.04.2011 s-a întâmplat acelaşi lucru. Aceasta are acelaşi conţinut ca şi hotărârea atacată în contencios administrativ.

„Trebuie să înţeleagă faptul că nu e de competenţa sa evaluarea acestui risc. Sunt specialişti care fac acest lucru. Importanţa centralei e de interes naţional, sunt autorităţi şi instituţii care verifică şi monitorizează modul în care îşi desfăşoară activitatea această centrală", i-a spus prefectul şefului CJC, Nicuşor Constantinescu. În ceea ce priveşte activitatea pe care şeful CJC le-a pus-o în spate parlamentarilor, Palaz i-a transmis acestuia că senatorii şi deputaţii constănţeni pot veni cu sugestii şi că prinderea şi blocarea lor în comisie nu este oportună. „Este bine să fie lăsaţi să-şi facă treaba că ştiu bine ce fac. Problema este una artificial creată. Dispoziţia fiind atacată, comisia nu poate funcţiona la nivelul judeţului Constanţa. Fac apel către preşedintele CJC să lase Parlamentul României să funcţioneze şi să nu blocheze parlamentarii în activităţi artificiale. Destul că a blocat autostrada", a conchis prefectul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii