Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 30 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Director al PDL cu liderii de organizaţii Chiru - „Îmi doresc o competiţie reală la alegerile de la municipiu"

ro

03 Oct, 2011 01:00 1451 Marime text
pdl_-_Gigi_Chiru_010.jpgConducerea PDL şi liderii organizaţiilor judeţene s-au întâlnit duminică în cadrul Colegiului Director al partidului. Preşedintele organizaţiei, Gigi Chiru, a luat parte la şedinţa în care s-au pus pe tapet priorităţile politice ale partidului, reorganizarea administrativ-teritorială şi comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare.

„Orice candidatură e binevenită"

În legătură cu aşteptatele alegeri pentru organizaţia municipală a partidului, Gigi Chiru spune că îşi doreşte competiţie: „Dacă Maria Stavrositu se decide să candideze, nu am nicio obiecţie, dacă doreşte şi Titi Chirilă, cu atât mai bine, despre Florian Constantin ştiu că niciodată nu ar fi spus că nu intenţionează să candideze. Cu cât mai mulţi candidaţi, cu atât mai legitim rezultatul. Îmi doresc o competiţie reală".

„La sfat cu Elena Udrea"

La sfârşitul săptămânii trecute, deputatul Constantin Chirilă susţinea că marţi ar urma să aibă loc o discuţie pe tema datei alegerilor de la organizaţia municipală fie între conducerea filialei şi Elena Udrea, responsabil politic de organizaţia de la malul mării, fie o discuţie mai extinsă între conducere şi parlamentari pe de o parte şi ministrul Udrea de cealaltă parte. Deputatul a mai spus că nu va lua în calcul candidatura decât după stabilirea datei alegerilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii