Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine minte ca a vorbit cu Elena Udrea Banias sau Stavrositu?

ro

05 Jun, 2010 03:09 2111 Marime text
cap_3.jpgÎn condiţiile scandalului din PDL referitor la modalitatea de organizare a Consiliului de Coordonare Local de astăzi, pe lângă disputele dintre cele două tabere deja definite, o chestiune rămâne însă cu semnul întrebării: cine a discutat în realitate cu Elena Udrea şi cine minte.

În cursul după-amiezii de joi, Maria Stavrositu, candidatul pentru funcţia de preşedinte a organizaţiei, anunţa că a lansat invitaţia de participare de la centru la reuniunea de astăzi şi că a primit confirmare din partea ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, care a şi fost pusă în temă cu ceea ce se întâmplă la Constanţa. De cealaltă parte, preşedintele organizaţiei judeţene, Mircea Banias, declara joi seara, la şedinţa BPL convocată la sediul filialei judeţene, că a purtat discuţii telefonice cu aceeaşi Elena Udrea şi că nu se ţin niciun fel de alegeri sâmbătă.

În aceste condiţii, când doi democrat-liberali declară lucruri care se bat cap în cap, se poate trage foarte uşor concluzia că unul dintre ei minte. Pusă în temă cu ceea ce colegul său de la judeţ a declarat vizavi de discuţia pe care susţine că ar fi purtat-o cu Elena Udrea, Maria Stavrositu a declarat că ştie de telefonul pe care Banias i l-a dat ministrului. „După ce Banias a vorbit cu Elena Udrea am fost sunată şi întrebată dacă acest CCL este organizat statutar, pentru că Banias i-ar fi spus altceva. «Să respectaţi statutul, dar oricum vin eu sâmbătă la Constanţa», aşa mi-a spus Elena Udrea", a declarat Stavrositu. În acest context, concluziile sunt de prisos. Fiecare are discernământul să decidă care este cel care a denaturat adevărul în acest caz. Ori, mai mult, adevărul ar putea fi undeva la mijloc. Alegerile de astăzi, care vor începe de la ora 10.00, vor clarifica toate aceste aspecte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • aurica 06 Jun, 2010 13:43 Acum in PDL va urma o avalansa de numiri a machedonilor in functii publice .Partidul e pe mana lor.
  • mai silache 06 Jun, 2010 09:30 CE SURSE AI TU MA SI DE UNDE STII ATAT DE SIGUR CA BANIAS NU A VORBIT CU UDREA? LASA CA VEDETI VOI LUNI CINE A VORBIT SI CINE NU!O SA VEDETI VOI CUM STAU LUCRURILE,PREGATITI VA DEBARCAREA DIN CORABIA, UNDE COMANDANT E MIRCEA BANIAS!
  • Sile this Millennium 05 Jun, 2010 10:03 Mă uit chiar acum la sondajul efectuat de ziarul dumneavoastră printre cititori privind alegerile de sîmbătă conduce detaşat Stavrositu. Evident Mircea Banias minte .Eu am aflat pe surse : Ieri dupa-amiaza primul-ministru şi preşedintele partidului PDL , Emil Boc a fost informat că „Totul este făcut ca la carte. Noi lucrăm statutar” şi a fost de acord ,iar dacă Mircea Banias va „Voi contesta rezultatul CCL-ului” se va afla în directă opoziţie cu Emil Boc aşa stau lucrurile la această oră şi mai terminaţi, măi, cu diversiunile