Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias s-a intalnit cu Mazare si Constantinescu

ro

06 Mar, 2010 03:51 1497 Marime text
cap_10.jpgŞeful organizaţiei judeţene PD-L Constanţa, Mircea Banias, s-a întâlnit joi, cu reprezentanţii PSD Constanţa, pentru a discuta despre alocarea banilor judeţeni, care ocoleşte primăriile conduse de primari PD-L.

Mircea Banias ne-a declarat că a stabilit o întâlnire cu reprezentanţii conducerii PSD Constanţa pentru a vedea ce se poate face pentru comunităţile locale conduse de primari PD-L, care nu au mai văzut demult un şfanţ de la Consiliul Judeţean Constanţa, condus de pesedistul Constantinescu. El a mers însoţit de deputatul Constantin Chirilă. Radu Mazăre nu a fost prezent la întâlnire decât câteva minute, potrivit pedelistului, astfel încât, discuţiile s-au purtat în cea mai mare parte doar cu Nicuşor Constantinescu. „Am solicitat validarea mandatului consilierului judeţean Gheorghiţă Corbu, însă ni s-a solicitat să facem altă propunere. Noi am refuzat. Avem şi un proces în instanţă şi sperăm să se rezolve", a spus Banias, adpugând că Nicuşor Constantinescu nu şi-a motivat refuzul în ce priveşte validarea lui Corbu. În ceea ce priveşte alocarea banilor judeţeni cu predilecţie pentru primari PSD, Nicuşor Constantinescu ar fi motivat că s-a co-finanţat cu sprijinul CJC un proiect european al oraşului Hârşova, condus de un primar PD-L. Se ştie însă, despre înclinaţia pro-PSD, recunoscută de altfel, şi de către primarul oraşului, Tudor Nădrag, care a afirmat întotdeauna că el colaborează bine şi cu PSD.

Mircea Banias a discutat cu şeful CJC şi despre refuzul acestuia din urmă de a introduce pe ordinea de zi a şedinţelor CJC unele proiecte iniţiate de PD-L. Astfel, s-a stabilit ca înainte de fiecare şedinţă liderul de grup al consilierilor judeţeni PD-L, adrian Gheorghiţă, să se întâlnească cu Nicuşor Constantinescu sau vocepreşedinţii CJC pentru a-i informa cu privire la proiectele de hotărâre ce vor fi propuse de consilierii judeţeni PD-L.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • jean 06 Mar, 2010 16:35 iar mazare e curva intaiului comandant chiar daca spectacolul ieftin din media incearca sa ascunda realitatea
  • unu care stie 06 Mar, 2010 11:21 banias si chirila sunt curvele lu mazare la pd-l niste jigodii tradatoare