Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doua hectare de padure sacrificate pentru tronsonul Medgidia - Constanta

ro

04 Nov, 2009 01:49 1678 Marime text
Potrivit unui anunţ publicat ieri în mass-media locală, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa şi constructorul Autostrăzii A2, JV Astaldi SpA MAX - BOGL, au decis, după şedinţa din 23 octombrie, să înceapă defrişarea unei suprafeţe de 2,25 hectare din incinta Ocolului Silvic Murfatlar. Demersul trebuie pus în aplicare în vederea realizării autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, sectorul Medgidia - Constanţa.

Potrivit anunţului, persoanele interesate de impactul pe care proiectul îl are asupra mediului pot consulta documentaţia la sediul APM Constanţa, în termen de cinci zile de la publicarea anunţului în mass-media locală.

Anunţul a precedat demersul finalizat cu succes al senatorilor care au votat în unanimitate cedarea unei suprafeţe de teren de 14 hectare de la Institutul de Cercetare Ovine şi Caprine Palas către Ministerul Transporturilor, pentru realizarea şoselei de ocolire a Constanţei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Maria 09 Jun, 2010 22:48 Bravo Elena!!! Si unde mai pui ca sint multi impotriva investitiilor......ca mor pasarele si gindaci si acum tipa ca Basescu si Boc nu le da de lucru....Fara investitii ve-ti minca fin si ve-ti lucra cu ziua la sapat.....Desteptativa!!!
  • Elena 11 Nov, 2009 16:07 Vad ca se confunda defrisarea padurilor facuta ilegal cu defrisarea padurilor in interes national....Si eu care credeam ca romanii stiu sa-si foloseasca materia cenusie!!!
  • redivivus 04 Nov, 2009 06:20 Nu-i bai.Ce mai conteaza doua hectare de padure pe langa zecile de mii de hectare defrisate din 1990 pana acum,si parcurile distruse?Se putea evita aceast atentat la mediu,daca de ex.se moderniza drumul care trece prin Poarta Alba.Dar ce conteaza. Va fi un nou prilej pentru Mare Nostrum si Dna Stavrositu sa "actioneze" ca carabinierii (sic) lui Offenbach.