Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase persoane duse la audieri (video)

ro

26 Feb, 2013 22:18 1413 Marime text

Ieri dimineaţă, poliţiştii constănţeni au pus în aplicare şase mandate de aducere pe numele unor suspecţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme, distrugeri şi tentative de furt a unor autoturisme.

Poliţiştii din Murfatlar, împreună cu specialişti criminalişti şi cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale Constanţa şi poliţişti locali, au desfăşurat o percheziţie domiciliară în oraşul Murfatlar.

Au fost depistaţi şase bărbaţi, suspectaţi de comiterea, în noaptea de 22 spre 23 februarie, a 15 infracţiuni de furt din autoturisme, distrugeri şi tentative de furt al unor autoturisme amplasate pe raza oraşului Murfatlar.

Cei şase suspecţi au fost conduşi la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 17.700 de lei.

În urma descinderilor, au fost găsite şi indisponibilizate mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea furturilor.

În cursul zilei de ieri, suspecţii vor fi prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare, în cauză efectuându-se cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, distrugere şi tentativă la infracţiunea de furt calificat.

Bărbatul de 39 de ani din Murfatlar se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea pentru tâlhărie şi furt calificat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii