Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziție într-un dosar de furt calificat la Constanța. Ce spun polițiștii

ro

29 Sep, 2023 18:04 1005 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 28 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 1 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 22 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.
 
La data de 28 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 1 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 22 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, transmite un comunicat din Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 3 aprilie 2023, împreună cu o altă persoană, acesta ar fi pătruns în interiorul unui magazin dintr-un mall din municipiul Constanța, de unde ar fi sustras 14 telefoane mobile, în valoare de aproximativ 58.000 de lei.
 
În urma activităților desfășurate, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.
 
Cea de-a doua persoană bănuită este, în continuare, căutată.
 
În urma percheziției domiciliare, în locuință a fost identificată și o minoră, de 14 ani, care figura ca fiind persoană dispărută, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Știri Constanța azi: Femeia înjunghiată de soț în parcarea Vivo Mall, prezentă la poliție (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii