Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Rutieră vrea ca Alina Tucan să fie trimisă în judecată

ro

19 Feb, 2011 00:00 4833 Marime text
2_Tucan_-_accident_tucan.jpgLucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au finalizat ancheta privind accidentul în care a fost implicată Alina Carmen Tucan, soţia penelistului Jean Paul Tucan, fostul director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa. Mai mult decât atât, rutieriştii le-au înaintat dosarul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere de trimitere în judecată, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un an şi trei luni! Atât a durat ca lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa să termine cercetările în dosarul accidentul provocat de Alina Carmen Tucan, eveniment în urma căruia un motociclist a fost dus de urgenţă la spital. După cum s-a mai precizat, Alina Carmen Tucan este soţia lui Jean Paul Tucan, fostul director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, liderul organizaţiei PNL Năvodari. Zilele trecute, rutieriştii le-au înaintat dosarul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere de trimitere în judecată, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. La începutul lunii decembrie 2009, Alina Carmen Tucan a condus, pe raza staţiunii Mamaia, un automobil marca Range Rover, înmatriculat cu numerele CT 10 JTG, pe bulevardul Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari. În momentul în care a ajuns aproape de mijlocul staţiunii Mamaia, Alina Carmen Tucan a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, lovind în plin motocicleta condusă de Lucian Gabriel Bobârnac, de 24 de ani, din Constanţa. Lucian Gabriel Bobârnac a fost dus la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cazul în care Alina Carmen Tucan va cădea la pace cu motociclistul Bobârnac, femeia poate scăpa de judecată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tomass 20 Feb, 2011 09:23 Jenel sari ma cu banu nu mai tine nevasta in tensiune sau vrei sa scapi de ia si sa ei ceva mai praspat.
  • alice 19 Feb, 2011 18:40 cum e Jane cand Dumnezeu ti-o intoarce? ai fost jegos si te-ai comportat ca un imparat si acum esti pe cale sa fi batut de Dumnezeu..Alina este o doamna in comparatie cu tine, un jeg ordinar de joasa speta
  • Cetatean 19 Feb, 2011 00:49 Ce sa scape de judecata ... la cat de zgarcita este nu o sa dea nimik asta :)) nu stiti ca astia cu bani sunt scartari ... sa se ajunga la judecata sa ii ceara baiatu o suma enorma si sa castige asa ar trebui !!!! si barbasu ala un hot un ordinar de om
  • MSI 18 Feb, 2011 23:08 A pierdut controlul pe drac, a vrut sa faca stanga peste linia dubla continua sa intre la IDU.