Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:55 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol Ce semnal de alarmă a tras familia Larei Şaban la conferinţa din Bucureşti

ro

25 Aug, 2012 01:00 2821 Marime text
04_Saban_-_inmormantare_Lara_Saban.jpgÎn aceeaşi zi în care Curtea de Apel Constanţa a decis să-i menţină în spatele gratiilor pe George Davidescu şi pe Gilberto Ghiunal Şaban - presupuşii criminali ai Larei Şaban, Elvie Ghibăldan, mama Larei şi a lui Gilberto, a cerut protecţia autorităţilor. Mai exact, familia Şaban susţine că se teme de Huseyin Avni Sipahi, edil al unui Sector din Istanbul, cel care ar fi pus la cale uciderea Larei.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute în capitală, surorile şi mama Larei Şaban au declarat, citate de postul de televiziunea România TV, că Huseyin Avni Sipahi ar putea să le facă rău. Mai mult decât atât, Elvie Ghibăldan acuză procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa de lipsa unei sume de bani dintr-un seif.

După cum arătam şi în ediţia trecută, conform Lumea Justiţiei.ro, familia Şaban îl acuză pe procurorul Andrei Bodean, dar şi pe comisarul Lorin Ursa de la Serviciul de Investigaţii Criminale de abuz în serviciu, favorizarea infractorului şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni. Huseyin Avni Sipahy „(deputatul turc şi tatăl biologic al fetiţei de trei ani a cărei mamă a fost Lara Şaban)", conform Luju.ro, este acuzat de instigare la omor deosebit de grav, şantaj, dare de mită şi altele. Lista acuzaţiilor este continuată cu Ekrem Arda Eray „(tatăl din acte al fetiţei, care nu este cel biologic)", acuzat de denunţare calomnioasă şi încercare de a determina mărturia mincinoasă, cu Calar Suna (bona fetiţei) - pentru fals în declaraţii şi favorizarea infractorului.

Conform aceleiaşi surse, pe lista acuzaţiilor apare şi avocatul Marius Gabriel Gherlan, din Baroul Constanţa, pentru „favorizarea infractorului, în sensul ca ar fi formulat în nume propriu plângere penală împotriva bunicii fetiţei în scopul de a determina organele de anchetă să dispună luarea fetiţei din familia mamei şi încredinţarea ei către tatăl nebiologic Arda Ekrem Eray".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii