Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistratul Deliorga, în atenþia CSM Vezi ce judecãtori au formulat cereri de transfer

ro

26 Sep, 2012 02:40 2544 Marime text
CSM_-_Cristian_Deliorga.jpgCSM va analiza şi transferul unui post de judecãtor din statul de funcţii şi de personal al Judecãtoriei Mãcin în statul de funcţii şi de personal al Curţii de Apel Constanţa

În şedinţa de mâine, Secţia pentru Judecãtori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii va analiza câteva cereri de transfer formulate de magistraţii din Constanţa. Mai mult decât atât, CSM va analiza şi referatul Direcţiei resurse umane şi organizare privind transferul de la Tribunalul Constanţa la Curtea de Apel Constanţa, a judecãtorului cu grad profesional de curte de apel Cristian Deliorga.

Potrivit datelor oficiale, Ionuţ Alexandru Burtescu, judecãtor al Judecãtoriei Medgidia solicitã transferul la Judecãtoria Constanţa. Asta în timp magistratul Suzana Corina Artene de la Tribunalul Vaslui vrea sã judece la Tribunalul ori la Judecãtoria din Constanţa. de menţionat cã CSM va analiza şi cererea formulatã de Costinel Stãiculescu, din cadrul Judecãtoriei Constanţa, care doreşte sã plece la Judecãtoria Slatina. Tot mâine, pe masa Consiliului Superior al Magistraturii se va afla şi referatul Direcţiei resurse umane şi organizare privind transferul de la Tribunalul Constanţa la Curtea de Apel Constanţa, a judecãtorului cu grad profesional de curte de apel Cristian Deliorga. Transferul este valabil începând cu data emiterii ordinului ministrului de justiţie. CSM va analiza şi transferul unui post de judecãtor din statul de funcţii şi de personal al Judecãtoriei Mãcin în statul de funcţii şi de personal al Curţii de Apel Constanţa, în vederea punerii în executare a deciziei nr. 3212/26.06.2012 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie - Secţia de contencios administrativ şi fiscal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii