Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a fost cu percheziţiile din Piaţa Chiliei (galerie foto)

ro

14 Jul, 2011 01:19 4466 Marime text
perchezitii_perchezitii_1.jpgDescindere în forţă a mascaţilor Jandarmeriei Constanţa în Piaţa Chiliei! Însoţiţi de ofiţerii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi aflaţi sub coordonarea procurorilor din cadrul Serviciului Teritorial Constanţa al DIICOT, jandarmii au dat buzna în cartierul constănţean, la o casă situată pe strada Ion Raţiu.

Percheziţiile au durat până în jurul orei 12.00, când trei femei şi trei bărbaţi au fost luaţi cu dubele. Din primele informaţii, era o anchetă pe linia combaterii traficului de persoane. Atâta doar că traficul nu părea a fi trafic.

IMG_8993.jpgMai exact, povestea cazului a început în urmă cu scurt timp, când procurorii constănţeni ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au fost sesizaţi cu privire la faptul că două fete tinere, minore de altfel, erau ţinute cu forţa într-o casă situată pe strada Ion Raţiu, în Piaţa Chiliei. Aceleaşi surse i-au informat pe procurori că tinerele sunt bătute şi forţate să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei lor, în beneficiul indivizilor care le-au răpit. În urma investigaţiilor derulate de anchetatori, a fost începută urmărirea penală pentru infracţiuni privind traficul de carne vie. Planul de bătaie a fost pus la punct, iar, ieri dimineaţă, mascaţii au descins în forţă, pentru a-i prinde pe autori asupra faptului. Numai că, în urma percheziţiilor, s-a constatat că nu exista niciun trafic. Mai exact, nimeni nu se prostitua la adresa respectivă. Totuşi, poate nu este de trecut cu vederea faptul că locuinţa în care au descins cei de la Crimă Organizată este domiciliul unui individ certat cu legea. Surse avizate spun că personajul este vechi client al oamenilor legii, fiind cercetat în repetate rânduri pentru proxenetism sau trafic de persoane. De altfel, unele dintre dosare au fost trimise în instanţă, suspectul fiind judecat pentru trafic de carne vie. Cercetările continuă, pentru a se stabili cu exactitate dacă este sau nu vorba despre trafic de persoane.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ctean 14 Jul, 2011 12:55 au avut cartita cineva s-a spart pentru ca exista asa ceva si nu numai la adresa aia .