Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs pentru şefi, între magistraţi

ro

27 Sep, 2011 01:00 1409 Marime text

Lupta pentru funcţiile de conducere în parchetele şi instanţele constănţene reîncepe în forţă!

Consiliul Superior al Magistraturii a scos la concurs, printre altele, un post de procuror general adjunct al Constanţei, cel de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, dar şi postul de prim-procuror al Judecătoriei Medgidia. De asemenea, a fost pusă la bătaie şi funcţia de vicepreşedinte al Judecătoriei Medgidia, şi alte funcţii de conducere la instanţele tulcene.

Consiliul Superior al Magistraturii a anunţat în cursul zilei de ieri că, în perioada 23 septembrie - 14 decembrie 2011 va organiza prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunal, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea. Pentru instanţele şi parchetele arondate Curţii de Apel Constanţa şi, respectiv, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au fost scoase la concurs cinci funcţii de conducere la instanţe şi şase pentru parchete. Astfel, judecătorii se vor lupta pentru funcţia de vicepreşedinte al Judecătoriei Medgidia, preşedinte şi vicepreşedinte ai Judecătoriei Tulcea şi respectiv preşedinte de instanţă la Judecătoriile Babadag şi Măcin.

Ce au de împărţit procurorii

În ceea ce-i priveşte pe procurori, aceştia îşi vor disputa funcţiile de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, prim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanţa şi prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. De asemenea, ei mai pot opta pentru prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Babadag şi prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Măcin. Potrivit calendarului desfăşurării examenului afişat de INM, ultima zi de pentru depunerea candidaturilor este 14 octombrie 2011, urmând ca pe data de 20 octombrie să fie afişate listele cu candidaţii care îndeplinesc condiţiile de participare la concurs. Concursul va consta într-un examen psihologic, în perioada 6 - 14 noiembrie, susţinerea unui proiect referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere între 18 şi 28 noiembrie şi, în final, pe data de 4 decembrie, testarea scrisă privind managementul, comunicare şi resursele umane. Rezultatele finale, în urma contestaţiilor, vor fi afişate pe data de 14 decembrie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii