Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a participat la funeraliile lui Usi (Galerie foto - Exclusivitate)

ro

04 Mar, 2010 03:43 13861 Marime text
cap_3.jpgCristian Marian Gheorghiu, zis Cristel, a lipsit din primele rânduri ale procesiunii # În ediţia online, cotidianul nostru vă prezintă fotografii în exclusivitate, de la înmormântare

Apropiatul fraţilor Vasea, Usein Sali, zis Usi, decedat în urmă cu două zile în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a fost condus pe ultimul drum de Miţu şi Traian Vasea. Înmormântarea lui Usi a avut loc ieri după-amiază, începând cu ora 13.30, în Cimitirul Turcesc din zona Anadalchioi.

inmormantare_usein_sali__47.jpgAproximativ o sută de apropiaţi au venit să-şi prezinte respectul pentru cel care a fost Usein Sali. Printre primii sosiţi la cimitir au fost fraţii Miţu şi Traian Vasea, împreună cu Victor Şerban, zis Gogu, trei bărbaţi alături de care Sali fusese trimis în judecată pentru săvârşirea mai multor infracţiuni cu violenţă, printre care şi tentativă de omor calificat, comis în public. Îmbrăcaţi în negru, cu prosoape galbene pe braţul drept, potrivit tradiţiilor, şi cu ochelari negri de soare într-o zi destul de înnorată, fraţii Vasea s-au prezentat la înmormântarea celui care le-a fost prieten şi coinculpat.

inmormantare_usein_sali__26_fratii_vasea.jpgÎnmormântare în stil „Caiac"

Alături de cei doi Vasea, parcă strâns legat de aceştia, a stat Victor Şerban, zis Gogu, cunoscut, de asemenea, drept apropiat al lor. Marele absent al „primelor rânduri" şi, după câte se pare, şi al ceremoniei, a fost Cristian Marian Gheorghiu, zis Cristel, până mai ieri văzut aproape pretutindeni în compania fraţilor Vasea şi a lui Gogu. De altfel, pe modelul lansat cu ocazia înmormântării cunoscutului Caiac din Craiova, pe numele său real Mihai Pârvu, toţi bărbaţii care au participat la înmormântarea lui Usi au purtat ochelari negri de soare. Într-o atmosferă sobră, Usein Sali a fost condus pe ultimul drum de tovarăşii, prietenii şi rudele sale. La fel ca şi tatăl său, Usi a murit la vârsta de 40 de ani. Oficial, bărbatul judecat pentru nouă capete de acuzare a murit din cauza unor mai vechi probleme de inimă pe care le avea. Marţi dimineaţa, în jurul orei 4.00, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde se internase în urmă cu zece zile, Usein Sali s-a stins din viaţă, după ce nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare ale medicilor. Apropiaţii acestuia spun că, în urmă cu două săptămâni, bărbatul se internase într-un spital din Oradea, unde şi-ar fi montat un inel gastric, date fiind problemele de greutate pe care le avea. Mai mult, persoane din anturajul său susţin că, timp de opt zile, Usi nu a mâncat nimic, în încercarea de a reveni la o greutate normală. Totodată, potrivit aceloraşi surse, în acest timp, bărbatul ar fi consumat narcotice, fapt care, în cele din urmă, a condus la decesul său.

interlop_usein_sali.jpgProces suspendat

Pe numele lui Usein Sali, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa întocmiseră dosar penal şi-l trimiseseră în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, comis în public, vătămare corporală, loviri sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Alături de Usi sunt judecaţi în acelaşi proces şi fraţii Miţu şi Traian Vasea, Victor Şerban, zis Gogu, şi Cristian Marian Gheorghiu. În momentul de faţă, judecarea cazului a fost suspendată, ca urmare a trimiterii dosarului la Curtea Constituţională, în vederea soluţionării unor excepţii de neconstituţionalitate invocate de avocaţii indivizilor. Surse apropiate acestui caz susţin că, în ceea ce priveşte tentativa de omor calificat pentru care Usi era judecat împreună cu fraţii Vasea, comisă asupra lui Stila Sarafu, ar fi existat o înţelegere între Sali şi cei doi Vasea pentru ca primul să preia toată vina, fiind cea mai gravă dintre infracţiunile ce li se imputa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii