Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a intrat in finala pentru Garda Financiara Constanta

ro

18 Feb, 2010 03:32 6355 Marime text
cap_3.jpgDe curând, vă informam că echipa Gărzii Financiare Constanţa se va completa cu un comisar asistent şi cu un comisar principal.

Ocuparea acestor posturi vacante se va face în baza unui concurs care se desfăşoară la sediul Gărzii Financiare - Comisariatul General din Bucureşti şi cuprinde două etape: proba scrisă şi interviul. În competiţie au fost admişi şase concurenţi, câte trei pentru fiecare post. Ioan Sorin Buşu, Aihan Dervis şi Marian Gheorghe au aspirat la obţinerea postului de comisar asistent, iar Cătălin Alexandru Drăguţ, Robert Rusu şi Costel Naciadis au concurat pentru ocuparea postului de comisar principal.

Proba scrisă s-a susţinut luni, iar ieri, cei ce au trecut cu brio de primul obstacol au susţinut interviul în faţa Comisiei de concurs formate dintr-un preşedinte, în persoana comisarului general prim-adjunct al Gărzii Financiare, Nicuşor Vlăduţ, şi doi membri - directorul general ANAF, Gheorghe Stambelu, şi expertul principal Nelu Tunaru, reprezentant ANAF.

Surse din cadrul Gărzii Financiare ne-au precizat că, în conformitate cu prevederile HG 611, pentru a susţine interviul, candidaţii trebuie să obţină minimum 50 de puncte la proba scrisă. Aşa se face că, din şase candidaţi pentru posturile de la Garda Financiară Constanţa, pentru interviu s-au „calificat" doar doi: Marian Gheorghe pentru postul de comisar asistent şi Costel Naciadis pentru cel de comisar principal. Întrucât rezultatele primei probe s-au afişat mai târziu şi era necesar să se acorde timpul necesar soluţionării eventualelor contestaţii, candidaţii calificaţi vor susţine proba de interviu astăzi, cu începere de la ora 10.00, iar rezultatele vor fi afişate ulterior.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ioio 19 Feb, 2010 13:06 Ca toti ceilalti pusi in functii publice se intra numai cu spaga care este un lucru stiut de catre toate organele statului, si in aceste cazuri ar trebuii sa se sesizeze din oficiu DNA-ul, intrucat pentru dare si luare de mita exista legi in vigoare. Domnul jurist find foarte bine pregatit profesional a reusit dupa cea dat o masina drept mita. SUCCESURI IN ACTIVITATEA DE SPAGARI AI GARZII FINANCIARE !!!!!!!
  • darko 19 Feb, 2010 07:37 sunt functii de conducere.minimul de puncte la proba scrisa e 70
  • fif 18 Feb, 2010 16:48 Naciadis este un tip foarte inteligent
  • Busu senior 18 Feb, 2010 16:17 Busu senior asta nu se mai satura. Dupa ce intrat el peste frate-su, acum vrea sa-l base si pe fi-su undeva bine, ca doar are sprijin de la partid...
  • jean 18 Feb, 2010 12:45 cat mai merge spaga, un elicopter, un avion...
  • hoti 18 Feb, 2010 01:07 alti corupti,oare cind o sa se faca dreptate.vedeti ce avri au.