Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce note au obţinut comisarii-şefi Pescaru şi Anane la Bucureşti

ro

29 Sep, 2010 02:37 2726 Marime text
IPJAnane-Pescaru.jpgConcursul în vederea ocupării funcţiei de adjunct pe linie judiciară al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa a fost reprogramat de Inspectoratul General al Poliţie Române pentru data de 18 octombrie. Astfel, cei care vor să ocupe funcţia mai sus amintită mai au la dispoziţie trei săptămâni pentru a se pregăti, căci concursul nu este unul uşor, după cum s-a arătat şi luni.

La începutul acestei săptămâni, comisarii-şefi Ivan Anane, şeful Secţiei patru de Poliţie Constanţa, şi Nicolae Pescaru, comandantul Poliţiei Municipale Mangalia, au încercat să obţină postul de adjunct însă nu au reuşit. Mai exact, niciunul dintre cei doi aspiranţi nu a reuşit să treacă de nota şapte. De fapt, conform unor surse neoficiale dar bine informate, comisarul-şef Nicolae Pescaru ar fi obţinut nota 6,80. Asta în timp ce şeful şeful Secţiei patru de Poliţie Constanţa ar fi luat trei. Până la încheierea ediţiei, nu am reuşit să obţinem un punct de vedere de la cei doi comisari-şefi cu privire la concursul de luni şi la notele acordate de comisie. Tot pe surse am aflat că una dintre cele şase întrebări cu care s-au confruntat Pescaru şi Anane a fost următoarea: „Care este proiectul de management în calitate de adjunct al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa". La rândul său, comisarul-şef Nicolae Mustăţea, adjunctul Poliţiei Mangalia, care s-a înscris iniţial în concurs şi a renunţat, spune că cei doi aspiranţi la funcţia de adjunct pe linie judiciară au picat, nu pentru că au fost slab pregătiţi, ci pentru că nu au fost susţinuţi de nimeni. „La următorul examen nu se mai duce nimeni! Poate doar cel care trebuie să câştige", a conchis comisarul-şef Mustăţea, Amintim că ultimul inspector-şef adjunct al IPJ Constanţa pe linia judiciară a fost comisarul-şef Dorin Colidiuc. Acesta a fost demis din funcţie pe data de 25 iunie, iar în prezent activează ca ofiţer specialist I în cadrul Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Constanţa. Cu toate acestea, comisarul-şef se află încă în proces cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, pentru recuperarea postului de adjunct.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dori 29 Sep, 2010 11:32 Anane este cel mai tare..mi-a fost prof in facultate si daca nu era el materia ar fi fost ciudata rau!