Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima ieşire a lui Banias după eşecul alegerilor

ro

12 Apr, 2011 02:09 2123 Marime text
claudia_candet.jpgNevăzut la faţă de aproape o lună, după ce a pierdut şefia organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, senatorul Mircea Banias a fost văzut ieri la conferinţa de presă pe care Vasile Blaga, secretarul general al PDL a avut-o, anunţându-şi candidatura.

Ce-i drept, nu a mai avut un loc fruntaş, încadrat în obiectivul camerelor de luat vederi. Era doar unul din cei aproape zece susţinători ai lui Blaga la şefia PDL care s-au prezentat în faţa presei. Până şi deputatul Constantin Chirilă s-a „instalat" mai aproape de Blaga. Dacă până acum camerele de luat vederi, fie ele de la nivel naţional, fie de la nivel local îl asaltau, acum Banias a încercat să se facă mic, mic, să nu fie luat în seamă de nimeni. A avut însă curajul să iasă după ce aproape o lună de zile a lăsat apele PDL-ului să se liniştească după o perioadă în care a părut să fie oaia neagră a organizaţiei, renume care i-a adus şi pierderea mandatului de şef al organizaţiei fără prea mari probleme, dar şi a influenţei locale pe care o avea(?). Chiar dacă a fost spectator al eşecului său, Blaga l-a luat în echipa sa. Nu se ştie însă cine pe cine a cooptat în echipă, cert este că pare că se încearcă resuscitarea fostului interimar al PDL Constanţa, poate şi pentru că în plan local ar mai avea ceva-ceva influenţă printre colegii săi. Banias l-a păstrat însă, chiar dacă a fost uşuit din fruntea PDL Constanţa, pe colegul său Chirilă, şi el printre susţinătorii lui Blaga. Mai rămâne Avătavului şi se mută capii fostului Biroul Permanent Judeţean al PDL lângă Blaga.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Rozicrucianul 12 Apr, 2011 08:24 Pe cine mai intereseaza personajul Banias ca sa merite un articol...?! Poate doar DNA-ul mai poate fi interesat de el...