Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine ii mai calca pe urme senatorului Voicu

ro

07 Apr, 2010 03:03 1335 Marime text
claudia_candet_1.jpgDupă ce numele lui Alexandru Mazăre a făcut vâlvă în contextul scandalului legat de interceptările telefonice ale senatorului Cătălin Voicu, noi nume care au legătură cu oraşul de la malul mării şi cu PSD Constanţa se vor alătura în zilele următoare scandalului.

Unul dintre baronii PSD-ului, Marian Oprişan, dar şi unul dintre deputaţii apropiaţi ai echipei constănţene de conducere, Manuela Mitrea, sunt următorii pe lista martorilor în dosarul în care senatorul Cătălin Voicu este cercetat pentru fapte de corupţie. Nu a scăpat nici fostul lider al PSD, Mircea Geoană. De altfel, numele parlamentarului constănţean apărea încă de la începutul scandalului Voicu în această încrengătură ca fiind una dintre persoanele care a intrat în contact cu senatorul şi care i-ar fi facilitat acestuia anumite servicii, intervenind pentru soluţionarea favorabilă a dosarului său, dar şi a lui Marian Oprişan.

Nu mai departe de săptămânile trecute, până şi primarul Radu Mazăre susţinea că trăieşte cu spaima că din zi în zi există posibilitatea ca să fie şi el, la rândul său, ridicat de către cei care, l-ar ancheta pe nedrept. Dacă până acum nu trecea o lună fără ca edilul constănţean să iasă la rampă în vreo conferinţă şi să se plângă cum procurorii îl hărţuiesc şi îl acuză pe nedrept, de la începutul scandalului cu al său frate, Mazăre s-a ascuns ca un melc în propria sa cochilie. Nu mai zice nimic, nici un procuror de-a lui Băsescu nu-l mai deranjează. Explicaţia probabil este una foarte simplă. Frica l-a redus pe al nostru primar, serios îngrijorat de soarta celor care au luat drumul DNA-ului, la tăcere. Nici despre fratele său nu mai spune nimic acum. Oricine ar fi băgat mâna în foc că imediat după acuzarea fratelui său, Radu Mazăre ar fi ieşit în faţă şi-ar fi spus că de fapt problema sa, s-a răsfrânt asupra fratelui său. Fapt care, de altfel, s-a şi petrecut.

Până când lucrurile se vor linişti... „capul la cutie", cum susţinea însuşi edilul după ce PSD a pierdut în faţa PDL-ului alegerile prezindenţiale la Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii