Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A venit pe nameti sa-i ia gatul lui Geoana

ro

19 Dec, 2009 02:41 1106 Marime text
claudia_candet_1.jpgSocial-democraţii din toate colţurile ţării s-au reunit ieri în Comitetul Executiv Naţional, pentru a discuta poziţia pe care să o ocupe la unison vizavi de noua echipă care va forma Guvernul. Şi bineînţeles, ca unele voci nemulţumite să-i ceară demisia din fruntea partidului celui care nu a fost în stare, ca după toate eforturile disperate ale social-democraţilor, să-i sufle mandatul de preşedinte lui Traian Băsescu.

După şedinţa pesediştilor de ieri, reuniţi în capitală, susţinătorii roşii nu l-au mai sancţionat pe ascuns, aşa cum planificau, pe şeful lor, Mircea, cel cu „Mihaela, dragostea mea". I-au lăsat însă termen să se liniştească până la sfârşitul lunii ianuarie, când, în partid se vor organiza noi alegeri. Ceea ce mă face să mă gândesc că poate acesta este şi motivul pentru care, în mintea lui, Geoană, se vede invincibil. Pentru că „prietenii" lui colegi l-au mai lăsat să trăiască în lumea lui de vise încă o lună. Aşa, drept dar de sărbători şi pentru toate firele de păr alb care i-au ieşit în doar o lună de campanie. Şi aşa cum au făcut-o mereu, social-democraţii, grupuri, grupuleţe, vor conlucra la mazilirea liderului PSD. Vădit sau nu, pentru că pesediştii se pricep foarte bine la asta. Revenind însă la „unitatea" ce se observă printre pesedişti, cel mai sincer dintre baronii locali ai PSD a fost preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan care a explicat într-un mod poetic, mai-mai să zici că e al doilea Vasile Alecsandri, chiar înainte de începerea şedinţei de ieri dimineaţă, că a străbătut întreg judeţul ca să-i ceară demisia şefului său în forul cel mai înalt al partidului. Numai că aşa de hotărât cum a venit, atât de dezumflat a plecat, pentru că decizia sa nu a avut nici un sorţ de izbândă. „Marian Oprişan este cunoscut în partid, un coleg care are stări de spirit contradictorii", i-a dat peste nas Geoană, văzut deja în buzunar cu votul de încredere dat de colegii săi.

De la Constanţa însă n-a fost prezent niciunul din cei doi baroni, de judeţ şi de municipiu, să-i ţină partea lui Geoană. Fiecare din cei doi au avut ieri multe alte lucruri mai bune de făcut decât să-i ţină trena şi să-i joace liderului Geoană după cum acesta cântă: Nicuşor a avut de furcă cu consilierii judeţeni democrat-liberali pe care, în cele din urmă, i-a „evacuat" din sala de şedinţe, iar Radu Mazăre şi-a pregătit bagajele pentru vacanţa de iarnă. Despre primar se zvoneşte că ar petrece-o în Brazilia. În vacanţă sau pe termen mai lung se pare că Mazăre ne lasă să respirăm măcar o lună.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 12 Jan, 2010 11:59 Deputata PSD, AURA VASILE este o persoana BOLNAVA care nu-si are ROSTUL in PARLAMENTUL ROMANIEI. PARLAMENTUL trebuie sa fie REPREZENTAT in fata poporului roman si a UE ,de persoane SANATOASE FIZICE SI PSIHICE si de ce nu de persoane TINERE !!!care pot respecta PREZENTA, ORDINEA SI DISCIPLINA in cadrul sedintelor parlamentare si pot da EXEMPLU BUN de RESPECT PENTRU ROMANI.
  • nordicul 30 Dec, 2009 12:38 pina una alta faceti si voi cum fac cainii, stau in cur si se ling, stiti voi unde ca asta va ramas de facut psdistilor
  • cornel 19 Dec, 2009 20:07 Esti plina de ura si nu-i sta bine unei fete.Cum o sa fii ca mama?
  • Adriana 19 Dec, 2009 12:24 TZEAPA !!! Ai dat-o in bara. Poate asa ti-ai dorit tu...si lingaii portocalii. Eu pot sa spun ca nu il inghit pe Geoana, dar nici nu il pup in fund pe Base ca ultrasii portocalii. Mai multa ratiune, uneori nu strica. Poate in unele lucruri si fapte se ascund chestii pe care nu le intelegeti. Ce ar fi sa mai si ganditi?