Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentin Vrabie „Nu există PSD Constanţa. Există Clanul Mazăre“

ro

07 Sep, 2010 00:00 3263 Marime text
deschidere.jpgPrimarul comunei Peştera cere să fie exclus din PSD pentru că, afirmă el, nu se mai regăseşte în rândurile organizaţiei al cărei unic candidat la şefie este Radu Mazăre, despre care afirmă că nu a avut nicio activitate politică în ultimii ani 

Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, afirmă că alegerile ce vor avea loc astăzi la vârful organizaţiei judeţene PSD Constanţa nu sunt decât o „mascaradă“.

Edilul din Peştera nu va mai candida pentru o funcţie de vicepreşedinte în cadrul PSD Constanţa, aşa cum anunţase cu câteva luni în urmă, şi nici nu va participa la întrunirea programată pentru această seară la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru că, afirmă el, nu se mai regăseşte în rândurile filialei conduse de Radu Mazăre. „Nu voi participa la o mascaradă de alegeri judeţene unde prevăd că Mazăre va veni costumat în Che Guevara, la fel cum a făcut şi la alegerile din cadrul organizaţiei municipale Constanţa sau la Şcoala de Vară a tinerilor din PSD. Nu mă regăsesc într-o organizaţie unde conducătorul nu are decenţa de a se îmbrăca pe măsura festivităţii, ci din contră, preferă să adopte o ţinută de bal-mascat, care nu arată nicidecum că tratează cu seriozitate momentul“, a afirmat primarul. 

„Mazăre - activitate politică zero“

„Nu aş putea să aprob un astfel de comportament al unui om care a avut activitate politică zero în ultimii şase ani. Nu am fost invitat o dată la o şedinţă de partid în care să avem ocazia să ne expunem problemele cu care ne confruntăm în comunităţile pe care le reprezentăm noi, primarii PSD“, ne-a declarat Vrabie. Edilul din Peştera a adăugat că ar fi luat parte la Conferinţa Judeţeană a PSD dacă ar fi avut loc nişte alegeri la care să fi participat mai mulţi candidaţi, pentru că, în opinia sa, „sunt destui oameni în organizaţia PSD Constanţa, mult mai avansaţi ca activitate politică faţă de Mazăre, dar cărora nu li se oferă locul pe care-l merită“. „La PSD Constanţa, unii muncesc şi alţii se laudă cu meritele“, este de părere Valentin Vrabie. Edilul din Peştera cere să fie exclus din rândurile organizaţiei PSD Constanţa, afirmând că unitatea administrativ-teritorială pe care o reprezintă nu a primit niciun sprijin din partea conducerii filialei, deşi a înregistrat cele mai mari rezultate, pe vot politic, din judeţ. 

valentin_vrabie_07.jpg

„Echipa Mazăre - Constantinescu, Darie - mincinoşi, duşmănoşi şi dictatori“

„Elegant şi frumos din partea organizaţiei judeţene PSD Constanţa ar fi să mă excludă din partid. Au datorii foarte mari faţă de Peştera şi vor rămâne doar nişte mincinoşi. Eu îmi voi dedica, de acum înainte, tot timpul comunei pe care o reprezint“, a subliniat primarul Valentin Vrabie. „Echipa Mazăre - Constantinescu, Darie şi toată gaşca sunt persona non grata pentru Peştera, pentru că sunt mincinoşi, duşmănoşi şi dictatori“. Primarul din Peştera a mai spus că are regretul că a încercat să atragă atenţia asupra faptului că organizaţia se îndreaptă într-o direcţie greşită, dar că nu a fost ascultat, fiind marginalizat şi dat ca exemplu colegilor săi la categoria „Aşa nu“. Primarul Vrabie este de părere că singura salvare a organizaţiei PSD Constanţa ar fi ca liderul partidului, Victor Ponta, să oprească alegerile din PSD Constanţa avându-l ca unic candidat pe Radu Mazăre. „Sper din tot sufletul ca, dacă pentru 2012 vor rezultate la Constanţa, să oprească mascarada aceasta de alegeri, pentru că nu există organizaţia PSD Constanţa, există Clanul Mazăre din Constanţa, care n-a desfăşurat o activitate politică un minut“, a conchis Valentin Vrabie. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Grant35Marian 14 Oct, 2010 12:38 I received my first loans when I was 20 and this aided my relatives a lot. However, I require the financial loan as well.
  • sile 10 Sep, 2010 21:56 ptr guru , cred ca ti-AI GRESIT ptima litera la nume sigur incepe cu litera ,,C" mai pupi din cauza unora ca voi cu buzele carnoase o ducem greu daca ai urmari saitul cj vei vedea ca omului astuia nu i s-adat niciun leut s-a descurcat singur si bravo lui .ptr nicusor ...daca tu esti nicusor care doar ce te-ai trezit din intersectie normal ca vezi asa , cel mai bun e tradator si cel precum ,, cguru "comentatoru e cel mai bun ....eu l-am cunoscut pe vrabie si e un om de onoare si acum constat ca e si f curajos ,bravo lui .voi cei doi ramaneti niste anonimi fara chip iar acest om a zis numai adevarul in fiecare cuvant .
  • sile 10 Sep, 2010 21:35 ptr guru si nicusor ...un om ca vrabie in psd ar trebui sa fie o onoare ..daca urmariti saiturile consiliului judetean vedeti ca pestera e cea mai vitregita nu a primit un leu de 2 ani si ceva e normal daca muncesti sa-ti ceri drepturile .pestera a adus cele mai mari rezultate politice si ptr psd constanta tre sa fie doar mazare constantinescu si pupincuristi ca voi.vrabie s-a prezentat si-a aratat si chipul arata ca e barbat in comparatie cu voi pupincuristi anonimi ,care nu va dati nici macar numele dar sa va aratatibuzele cu care pupati in fund,asta e diferenta.succus vrabie. si daca tradator inseamna sa fii cel mai bun inseamna ca dexul e de vina nu explica corect sensul.
  • TREZITI-VA! 09 Sep, 2010 01:04 FELICITARI PENTRU IESIRE LA RAMPA! VA INTELEG IZBUCNIREA, AVETI TOATE MOTIVELE SA TRATATI CU UN ASTFEL DE TRATAMENT EDILII POLITICI: Nu exista o morala sociala, politica nici atat..., imoralitatea a patruns adanc in sfera functiilor: ...suntem obedienti si lingem toate mainile pina ne aseaza cineva intr-o functie oarecare, apoi devenim aroganti de lumea nu ne mai incape si uscam totul in jur...
  • guru 08 Sep, 2010 11:39 atitudine de lautar. cat ti-au dat bani si lucrari, ai cantat cum au vrut ei. cand nu ti-au mai dat, ai inceput sa ciripesti. hai sa fim seriosi, totusi ai lacune mari
  • ioana 07 Sep, 2010 18:06 Cati mai multi ca primarul Vrabie si va fi bine in tara, felicitari.
  • constantean 07 Sep, 2010 16:03 Vrabie Vrabie dar ciripeste foarte bine omul asta! ma mir ca nu i-au inchis gura pana acum...
  • eu 07 Sep, 2010 16:01 Bravo domnule Vrabie! Mai vad si eu pe cineva cu atitudine in politica romaneasca! Dar pacat ca nu se face primavara doar cu o floare!
  • C.neagoe 07 Sep, 2010 10:31 Felicitari domnule primr ! Mai sunt oameni cu coloana vertebrala in PSD . Ma intreb ce spun ceilalti ?Domnului Ponta I-i trebuie voturi si mazare le cumpara , asa ca pentru PSD , este in regula. Ma intreb , ce cauti domnule primar in PSD ?
  • Nostalgicu 07 Sep, 2010 10:23 Mai VRABIE de ce stai tu pe gardu altora? Vino cu noi aici http://www.miscareasocialista.ro/. Iti dam voie sa ni te adresezi cu una din formulele TOVARASI/CAMARAZI. Plus de asta ideile tale sunt identice cu ideile noastre.
  • nica 07 Sep, 2010 09:42 Va fi vai de capul PSD Constanta in continuare! Speram ca s-au trezit oamenii la realitate da de unde.... Atata timp cat pe toti ii au agatati cu cate ceva si nici unul nu ridica ochii din pamant va fi vai de ei in continuare. Si vai de noi cetatenii muritori de foame...
  • liana 07 Sep, 2010 09:21 BRAVO, omule! Ai sange!
  • nicusor 07 Sep, 2010 07:16 Ce chestie , dupa ce te-au turnat ca fiind tradatorul PSD-ului , acum critici lumea ca si cand ei ti-ar fi facut mult rau. Cred ca oligofrenul esti chiar tu mai Vrabie de la Pestera , care te crezi miezul din fanta , un agramat si un semianalfabet. Ai face bine sa nu te mai bagi in seama cu lumea ca vorbesti numai prostii, ce iti doreai un post in conducerea PSD ? Nici vorba , cu un lingau si un "pupi" ca tine